Ada Rizea (ADDA)Britney Spears

Pachet Femei supravietuitoare

PRP: 117 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49.9 Lei

Două autobiografii dureroase, despre faimă, maternitate, relații toxice și supraviețuire, într-o lume în care celebritatea îți poate lua ce ai mai preț: sănătatea fizică, psihică și sufletească. 

Două autobiografii dureroase, despre faimă, maternitate, relații toxice și supraviețuire, într-o lume în care celebritatea îți poate lua ce ai mai preț: sănătatea fizică, psihică și sufletească. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cele trei ADDA

Format
130x200
Număr pagini
192
Editura
Bookzone
Autor
Ada Rizea (ADDA)
Anul publicării
2022
ISBN
9786303050164
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Femei supravietuitoare - Britney Spears, Ada Rizea (ADDA)

Despre Femeia din mine – Britney Spears


De la faimă la prăbușire este un singur pas!


Se pare că celebrul hit Toxic a prezis viitorul lui Britney Spears, care povestește în autobiografia sa despre cum toxicitatea unei industrii și a unei familii abuzive a făcut-o să-și piardă mințile. Artista oferă secrete din culisele iubirii cu Justin Timberlake, perfectă în lumina reflectoarelor, dar plină de lacrimi și suferințe în spatele scenei. Povestește cu mândrie despre cum a cântat pe scenă cu Michael Jackson, despre sărutul cu Madonna, dar și despre războiul pe care l-a dus împotriva tatălui său, omul care i-a schimbat pentru totdeauna cursul vieții.


„La un moment dat, Britney mi-a spus că îi este foarte frică de tatăl ei și că nu va mai performa atâta vreme cât aceasta îi va controla cariera.” – Samuel D. Ingham, avocat


„Cred că Britney Spears a fost un experiment de laborator prezentat în lumina reflectoarelor.” – Diane Sawyer, prezentator TV la ABC News


„Când am promis că o să am 17 ani pentru tot restul vieții?”


Această carte este actul de curaj al unei femei căreia i s-a furat totul: demnitatea, feminitatea, identitatea.


„Femeia din mine” este o autobiografie curajoasă și extrem de emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În vara anului 2021, întreaga lume asculta cu sufletul la gură declarațiile lui Britney Spears despre dramele trăite în ultimii ani. Adevărul său era incontestabil, iar acest lucru urma să-i schimbe cursul vieții o dată pentru totdeauna, pentru că, rostindu-l cu voce tare, în fața tuturor, Britney Spears devenea cu adevărat liberă.


În această carte, cea mai importantă artistă din istoria muzicii pop dezvăluie pentru prima dată lupta pe care a purtat-o pentru a-și recâștiga vocea și dreptul de a-și spune propria poveste, exact așa cum a trăit-o ea.

 

Mișcarea #FreeBritney va rămâne în istorie!


RECENZII„Ne cerem scuze, Britney! Toți suntem vinovați pentru ce i s-a întâmplat lui Britney Spears. Poate că nu i-am cauzat prăbușirea, dar am profitat de durerea ei și am finanțat-o. Măcar acum să-ți fim alături. #FreeBritney pentru totdeauna!” – Glamour


„Noi, cei de pe internet, am salvat-o pe Britney Spears. Fanii care au pledat cel mai puternic pentru Britney au văzut ce se întâmplă cu adevărat, dincolo de zâmbetele afișate de fațată. Ei au tras un semnal de alarmă cu privire la abuzurile care aveau loc. Dar nu fanii ar fi trebuit să rezolve această problemă, ci statul. Britney Spears a fost lăsată de izbeliște!” – Medium Magazine

 

„Britney este un om atât de cald și o fată minunată. Îmi doresc din suflet să fie fericită și să-și găsească liniștea interioară.” – Pink

 

„Îmi place Britney Spears. Cred că e drăguță, și amuzantă, și da, îmi plac piesele ei. Știi, nu sunt un cântăreț snob și cu nasul pe sus. O spun cât se poate de cinstit: cred că face o muzică pop grozavă!” – Elton John


Despre Cele trei Adda – Adda Rizea

Cele trei ADDA 

 

ADDA – fata aceea care cânta „Îți arăt că pot” în 2014, a avut un vis atât de arzător și de puternic, încât a ajuns pe scenele marilor artiști și nu a mai ținut cont de nimic. Nici de critici, nici de durere, nici de obstacole. Și când a simțit că nu mai poate, tot a putut. Și când a crezut că ar fi mai bine să renunțe la tot, a renăscut.

 

Într-un mod dureros de sincer, ADDA îți spune povestea din spatele unei lupte pentru succes personal, dar și pentru supraviețuire. Vei cunoaște omul care a creat artistul ADDA, cu zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, dincolo de experiența unui dușman invizibil numit boală și diagnostice greșite. Vei descoperi furtuna dintre minte, trup și suflet. Sau, altfel spus, vei descoperi trei versiuni ale ei: Ada, Alexandra și ADDA.

 

Cartea Cele trei ADDA nu este o ficțiune, deși în unele pasaje vei vrea să crezi că e prea mult pentru un singur om. Cu toate astea, cele trei ADDA îți vor demonstra că, indiferent cât de grea devine viața, important este să nu ți se întunece inima, să-ți păstrezi credința și să găsești în continuare motive pentru care să lupți și să fii recunoscător. 

 

Recenzii

 

„Dragă Ada, Alexandra, Adda, te apreciez pentru artistul care ești, pentru mama care ești, pentru soția care ești, pentru omul care ai devenit cu fiecare zi a vieții tale! Astăzi, cu atât mai mult te apreciez, pentru că ai avut puterea să-ți spui sincer povestea și nu oricum, ci cu toate profunzimile și vulnerabilitățile ei, cu tot parcursul, cu toate revelațiile, lecțiile, căderile și sursele de întuneric și de lumină din jurul tău. Într-un “azi” în care fiecare om vrea să pară perfect, deși în liniștea casei sale își vindecă singur rănile, vrea să-și arate doar frumusețea, deși în oglindă își vede toate defectele, vrea să se arate doar zâmbind, deși în spatele ușii închise își șterge lacrimi și obosește să-și numere suspinele, tu ai curajul să te arăți OM.

Un om trântit la pământ, dar înaripat de iubire, de ambiție, de speranță. Cred că această putere a ta de a te arăta așa cum ești, de a-ți spune povestea fără farduri, de a conștientiza și apoi a mărturisi căderile este cel mai scurt, drept, cinstit și sănătos drum către vindecare. Și o lecție de viață și de sinceritate pentru noi toți din jurul tăi. Mulțumim, Ada, Alexandra, Adda - cele trei ADDA! Mă bucur să te cunosc!” – Smiley

 

Detalii produse
Despre Britney Spears
Britney Spears
Biografie
Câștigătoare a unui premiu Grammy și a două premii Emmy, cântăreață, compozitoare și producătoare, Britney Spears este artista care a vândut în deceniul trecut peste 150 de milioane de albume în întreaga lume. Un pop icon în adevăratul sens al cuvântului, Spears se află în topul TIME100, topul celor mai influenți 100 de oameni din lume, alături de cântărețele Billie Eilish și Dolly Parton. În 2012, albumul său Blackout a fost inclus în arhiva și în librăria muzeului Rock and Roll Hall of Fame. În prezent, Britney Spears locuiește în Los Angeles, California.
Autorul cărților:
Despre Ada Rizea (ADDA)
Ada  Rizea  (ADDA)
Biografie
ADDA, pe numele ei real - Ada Alexandra Rizea - este cântăreață și compozitoare de muzică pop, soție, mamă și, nu în cele din urmă, o luptătoare. E o femeie fragilă, dar și un om puternic. Are temeri, dar și credință. Are căderi, dar se ridică de fiecare dată și ajunge mai sus decât și-a propus. ADDA – artista care a demonstrat tuturor că poate și că nimic nu o doboară.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.79

14 recenzii

5 stele

11

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andra Sfreja

Este o carte prin care a reușit să exprime în felul ei sincer cum faima te poate duce de la extaz, la agonie și de la glorie, la umilința familiei, a colegilor de breaslă și a publicului. Îmi doresc din tot sufletul ca perioada în care a avut parte de mult prea mult rău decât a meritat s-a încheiat odată cu încheierea corsenvatorship-ului și că, poate, într-o zi o vom putea vedea din nou într-o forma în care nu a fost lăsată să fie, să se exprime și să își execute performance-urile în toată această perioadă.

Recenzie pentru cartea Femeia din mine

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

goddessreadbooks

Cartea este o lecție de viață, am învățat că dacă viața îți pune piedici și chiar dacă traumele sunt atât de apăsătoare, trebuie să înveți să trăiești cu ele, să te alimentezi cu ceea ce îți face plăcere și îți dă viață. Cred că voi asculta foarte diferit melodiile lui Britney de acum și chiar voi căuta să o urmăresc pe Instagram, pare o persoană de la care ai zilnic câte ceva de învățat.

Recenzie pentru cartea Femeia din mine

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Dumitrachescu

Tristă povestea de viață a starului pop care ne-a încălzit inimile în copilărie și adolescență :(

Recenzie pentru cartea Femeia din mine

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elisa Horvath

Pentru Britney 5 stele pentru editura mai putin

Ma gandeam ca nu o sa fie cine stie ce editata la acel pret dar speram macar pe una din paginile de la inceput sa puneti trandafirul care se afla pe coperta cartii originale. Nu este exact ca si originalul, pare mult mai mica si la un moment dat as zice ca lipsesc unele lucruri dar nu sunt sigura, desii poate cartea e asa din cauza formatului folosit pentru litere. De asemenea perfectul simplu nu mi se pare deloc ideal sa il folosesti in traducerea unei carti publicata pentru toata tara, nu doar oltenii o citesc, cam slabut, daca nu as fi luat-o din curiozitatea pentru povestea vedetei probabil ca as fi dat 2 stele mai mult pentru exprimarea in perfectul simplu, groaznic, dar ce sa fac daca nu am avut rabdare sa apara formatul oficial. Va rog sa nu mai folositi perfectul simplu, scade din profesionalism pe partea de exprimare si precizati alta data faptul ca nu folositi un format oficial sau aproape de acela, sunt lucruri esentiale si acolo, ca de exemplu noroc ca am aflat de la cititorii din America de acel trandafir, altfel nu stiam ca aceasta carte face referire la Project Rose, da na, asta este.

Recenzie pentru cartea Femeia din mine

0

Răspunde

Comentarii(1)

A

Andreea Moldovan

Bună, Elisa! Legat de Project Rose. Trandafirul de care amintești se află doar pe o ediție specială, cartonată, din Statele Unite ale Americii. Ediția s-a aflat la retailer-ul american Target.

C

Cezarina Buricea

Este o carte f buna din prisma faptului că descrie g bine trăirile autoarei in diferite ipostaze și explică apoi extrem de bine cum se manifesta boala de care suferă de atâta timp.

Recenzie pentru cartea Cele trei ADDA

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Olga Menai

O carte pe care am citit-o având pielea ca de găină. Mi-a plăcut și recomand.

Recenzie pentru cartea Cele trei ADDA

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Nicoleta

A fost atât de interesantă încât am devorat-o!!!❤💋😊

Recenzie pentru cartea Cele trei ADDA

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adam Madalina

🤍🤍O carte atât de profunda,ce te amuza și te întristează în același timp,dar care ITI ARATA CA POTI trece peste greutăți cu multa ambiție și datorita iubirii celor dragi. Avem o Adda din trecut,care vine la București cu un vis și multa ambiție. Care reușește încet încet sa si-l îndeplinească indiferent de ce greutăți trebuie sa înfrunte,chiar și "proprii demoni interiori". Avem de asemenea o Adda,care A ARATAT CA POATE,care si a îndeplinit visul, canta,scoate albume,și a găsit sufletul pereche,dar "demonii interiori " nu i dau pace. Din cauza lor și din cauza anumitor persoane se pierde pe ea,încearcă să lupte cu nedreptatea din jurul ei,dar tot ce reușește este uite de ce are bun în viata ei. Și avem o Adda care trebuind sa înfrunte o boala care "o pune la pamant" atât fizic cât și psihic, neputând sa afle ce are,deși consultă atâția medici. După mai bine de un an un medic îi confirma bănuielile, și anume ca are Lyme. Din acest moment începe drumul spre vindecarea fizica, dar și emoțională,realizând ca toate conflictele ei interioare și exterioare au dus la acest punct.🤍🤍

Recenzie pentru cartea Cele trei ADDA

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-59.4%
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-63.8%
BestSeller
-59.4%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-67.6%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-66.3%
-45.5%
BestSeller
-62.6%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 38.9 Lei
Scrisoare
-72%
-53.5%
-50.1%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 35.9 Lei
Scrisoare
-69.5%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 29.9 Lei
-73.5%
Pachet Ganduri de barbat

Pachet Ganduri de barbat

PRP: 147 Lei 38.9 Lei
-60.8%
-58.7%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 45.8 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Femei supravietuitoare

BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-61.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-49.2%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
Nou
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-53.3%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 69 Lei
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
-53.4%
Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

PRP: 74.9 Lei 34.9 Lei
-85.9%
Partener in crima dragostei

Partener in crima dragostei

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-54.2%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 44.9 Lei
Nou
-66.7%
Nou
-61.9%
-69.6%
Lion: Drumul spre acasa

Lion: Drumul spre acasa

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-50.1%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-30%
Arta de a te iubi

Arta de a te iubi

PRP: 54 Lei 37.8 Lei
-49.1%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 49.9 Lei
PRP: 117 Lei

49.9 Lei