Dragostea transcende distanțe, lupte și pierderi.
Sacrificiul și speranța se întâlnesc într-un fascinant tablou al relațiilor – atât de fragil și totuși atât de complex. Aceste cărți nu doar că îți transmit atmosfera unor vremuri fascinante, în care revoluțiile personale puteau să le umbrească pe cele universale, dar și parfumul unor iubiri care au făcut din istorie un loc de joacă.
Dragostea transcende distanțe, lupte și pierderi.
Sacrificiul și speranța se întâlnesc într-un fascinant tablou al relațiilor – atât de fragil și totuși atât de complex. Aceste cărți nu doar că îți transmit atmosfera unor vremuri fascinante, în care revoluțiile personale puteau să le umbrească pe cele universale, dar și parfumul unor iubiri care au făcut din istorie un loc de joacă.
Comandă prin telefon
031-433.50.68
L-V 09:30 - 17:30
Livrare în România
1-4 zile lucrătoare
Ridicare din Easybox
1-4 zile lucrătoare
6 persoane se uită la acest produs.
Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.
Specificații - Oceanul dintre noi
Rezumat Pachet Enigmele inimii - Doina Ruști, Amanda Peters, Laura Spence-Ash
ZAVAIDOC ÎN ANUL IUBIRII
Pasiune, muzică și crimă în anul de glorie al Bucureștiului interbelic – o poveste de dragoste care a învins timpul!
București, 1923. În anul unei noi Constituții, al primului film românesc și al unei crime care a fascinat imaginația publicului, Micul Paris era orașul marilor pasiuni și speranțe. Pe fundalul unei metropole în plină transformare politică și socială, viața unei tinere fete se schimbă odată cu apariția celebrului Zavaidoc pe treptele casei sale. Într-o epocă lipsită de radio, microfon sau discuri autohtone, vocea inconfundabilă a artistului răsuna de peste tot, cântând suferința unui bărbat îndrăgostit în localurile pline de fum, în saloanele somptuoase sau în suburbiile animate de acordurile tarafului său. Zavaidoc nu a fost un simplu cântăreț, ci o emblemă a unei lumi în stare de orice, aflată la granița dintre tradițional și modern.
„Întâlnirea mea cu Zavaidoc s-a produs pe când încercam să înțeleg arhitectura complexă și parfumul anului 1923, cel mai nebun dintre «anii nebuni». Iar la fiecare pagină de ziar, în fiecare filă de carte, în filmele și în fotografiile începutului de secol XX, am regăsit vocea fără egal a acestui artist, care se mișca prin multe medii culturale și cânta cu aceeași pasiune atât operetă, cât și folclor, dar mai ales o muzică vie și epică, a orașului de după război. Tot ceea ce s-a întâmplat în anul 1923 cuprinde forța lui Zavaidoc, venită dintr-o poveste de iubire, imersiv legată de istoria unui an.” – Doina Ruști
„Un festin ameţitor al senzaţiilor şi imaginilor cu o bogăţie aproape impudică a limbajului, prin care Doina Ruşti desenează portretul Bucureştiului aşa cum Orhan Pamuk pe cel al Istanbulului.” - Ana A.
„Prima mea întâlnire cu Doina Ruști (dincolo de una-două povestiri scurte) a fost o încântare. Bănuiam că e o povestitoare foarte faină și uite că nu m-am înșelat. Cărticica asta s-a pliat pe sufletul meu ahtiat după istorie - nu istoria din cărțile de școală, ci cea vibrantă a străzii, a mahalalelor, a oamenilor reali.” – Nona
CULEGĂTORII DE AFINE
Câștigătoarea Premiului Barnes & Noble Discover în 2023
Câștigătoarea Medaliei de excelență „Andrew Carnegie” pentru ficțiune în 2024
O fetiță de patru ani dispare din câmpurile de afine din Maine, iar misterul va rămâne nerezolvat timp de aproape cincizeci de ani. Povestea ei dezvăluie puterea legăturilor de familie și a speranței nesfârșite în fața durerii și a trădării.
Iulie 1962. O familie de amerindieni din Noua Scoție ajunge în statul Maine pentru a culege afine pe timpul verii. Câteva săptămâni mai târziu, Ruthie, mezina familiei, în vârstă de patru ani, dispare fără urmă. Este văzută ultima dată de fratele ei de șase ani, Joe, stând pe o piatră la marginea câmpului de afine. El nu va înceta niciodată să o caute, deși autoritățile nu acordă importanță cazului.
La câțiva kilometri distanță, o fetiță pe nume Norma crește ca singurul copil al unei familii înstărite. Tatăl ei este distant emoțional, iar mama, excesiv de protectoare. Fetița e adesea tulburată de vise ciudate care revin noapte de noapte și viziuni care par mai degrabă amintiri decât imaginație. Pe măsură ce crește, Norma începe să realizeze că părinții ei ascund ceva. Refuzând să-și ignore intuiția, va petrece decenii întregi încercând să descopere adevărul.
Durerea unei familii este secretul alteia, iar misterul unei copilării furate așteaptă să iasă la iveală.
OCEANUL DINTRE NOI
La doar unsprezece ani, Beatrix este trimisă de către părinții săi de cealaltă parte a Atlanticului, lăsând în urmă Londra bombardată de naziști, pentru a găsi un adăpost sigur și plin de iubire în casa familiei Gregory, din America. Aici, ea nu doar că supraviețuiește, ci prosperă. Beatrix descoperă frumusețea idilică a vieții de pe coasta Maine-ului alături de cei doi fii ai familiei sale adoptive, William și Gerald, formând legături indestructibile. În scurt timp, viața cu familia Gregory devine mai plăcută decât traiul liniștit și modest pe care îl avea alături de părinți, în Anglia.
Însă, când războiul se încheie, Bea este nevoită să se întoarcă la Londra, purtând în inimă amintirea frumoasă a familiei sale americane și iubirea de care o desparte acum un ocean nesfârșit.
Povestea ei ne arată că adevărata familie nu este definită de legăturile de sânge, ci de conexiunile profunde ale inimilor noastre.
„O explorare de neuitat a durerii, iubirii și relațiilor de familie.” – The Boston Globe
„Un roman captivant, ce îmbină misterul cu o narațiune emoționantă, toate într-o singură carte.” – New York Post
„Un debut remarcabil, printr-o carte despre dragoste, conflictul dintre rase, violență și vindecare prin iertare.” – People
„Un mesaj puternic despre adevăr, iertare și vindecare.” – The Washington Post
„Acest roman de debut m-a captivat de la început până la sfârșit." - Julia Quinn, autoarea seriei Bridgerton
„Oceanul dintre noi este un roman încântător și captivant. Laura Spence-Ash a scris o carte splendidă, plină de personaje memorabile.” - Ann Napolitano, autoarea bestsellerului Dear Edward
Laura Spence-Ash redă ultimul secol cu o precizie picturală. O poveste la fel de bogată și esențială ca viața însăși." - Claire Messud, autoarea bestseller-urilor The Emperor's Children și The Woman Upstairs
- Oceanul dintre noi
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 416
- Editura Bookzone
- Autor Laura Spence-Ash
- Anul publicării 2024
- Traducator Cornelia Marinescu
- Format Paperback
- ISBN 9786303052816
- Scor Bestseller #1 în categoria Fictiune literara#1 în categoria Beletristica#1 în categoria Literatura universala#1 în categoria Carti de dragoste#1 în categoria Fictiune istorica#1 în categoria Literatura contemporana#3 în categoria Carti
- Culegătorii de afine
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 352
- Editura Bookzone
- Autor Amanda Peters
- Anul publicării 2024
- Traducator Andrei Covaciu
- Format Paperback
- Titlul original The Berry Pickers
- ISBN 9786303052960
- Scor Bestseller #2 în categoria Fictiune literara#2 în categoria Literatura universala#3 în categoria Carti de dragoste#3 în categoria Beletristica#3 în categoria Literatura contemporana#5 în categoria Carti
- Zavaidoc în anul iubirii
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 288
- Editura Bookzone
- Autor Doina Ruști
- Anul publicării 2024
- Format Paperback
- ISBN 9786303053127
- Scor Bestseller #5 în categoria Fictiune istorica#7 în categoria Literatura universala#10 în categoria Fictiune literara#14 în categoria Carti de dragoste#16 în categoria Literatura contemporana#18 în categoria Beletristica#19 în categoria Carti fictiune#54 în categoria Carti
Poti gasi toate cartile scrie de catre Amanda Peters in categoria Amanda Peters astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Spence-Ash in categoria Laura Spence-Ash astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Carmen T
Ce o mai fi și cu dragostea asta? O interogatie recurenta a vieții noastre, la care Doina Ruști nu intra în capcana răspunsurilor, nici previzibile, nici căutate. Il lasă pe Zavaidoc sa se desfășoare plenar, într - o poveste care merge pas la pas cu cititorul, glisand între realități știute, trăite sau închipuite.
Recenzie pentru cartea Zavaidoc în anul iubirii0
Răspunde
Comentarii(0)
Ciprian H
Greutatea acestei cărți vine din forța scrisului și din imaginația debordantă a unei scriitoare originale. “Zavaidoc în anul iubirii” urmărește un epos, legat de cel mai popular cântăreț al României interbelice, în imagini de forță vizuală sau cinematografică, și a unei epoci convingător reconstituite. O dublă incursiune - în viața intimă și în istoria colectivă , prin urmare, și o galerie de portrete și de povești autentice.
Recenzie pentru cartea Zavaidoc în anul iubirii0
Răspunde
Comentarii(0)
Cristina I
Așteptam o biografie romanțată, dar nu, e un roman cu personaje seducătoare, însuflețite, cu “fapte”, cum spune Carol, naratoarea, cu acțiune și mistere petrecute în Bucureștiul interbelic. Trei voci, trei fire narative se completează atât de surprinzător, cum numai finalul din “Mămica la două albăstrele” m-a mai uluit. Mulțumesc încă o dată pentru bucuria acestei lecturi, pentru călătoria emoționantă!
Recenzie pentru cartea Zavaidoc în anul iubirii0
Răspunde
Comentarii(0)
Flo M
Faina poveste, foarte faina! Finalul este deosebit.
Recenzie pentru cartea Culegătorii de afine0
Răspunde
Comentarii(0)
Popa Elena
Această carte este pentru oricine caută o poveste care să te facă să simți, să gândești și să reflectezi asupra legăturilor de familie și a modului în care secretele pot schimba vieți. Recomand!
Recenzie pentru cartea Culegătorii de afine0
Răspunde
Comentarii(0)
Dana Sârbu
Am fost profund mișcată de povestea dispariției lui Ruthie și de felul în care aceasta a afectat viața celor din jurul ei...Aceasta nu este doar o poveste despre pierdere, ci și despre vindecare și iertare, iar aceasta o face o lectură profundă și memorabilă.
Recenzie pentru cartea Culegătorii de afine0
Răspunde
Comentarii(0)
Geanina Puscas
Senzațional❤️
Cel mai profund roman pe care l-am citit până acum și am citit câteva! Am plâns de supărare și de fericire si am trăit cu sufletul la gură fiecare pagină! O recomand cu mult drag!
Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi0
Răspunde
Comentarii(0)
Dumitru Olaru
Relații după război, copiii și decesele apar, însoțite de mici momente de tandrețe și conexiune, dar există și o neliniște goală, accentuată de superficialitatea unor personaje, inclusiv a unuia major care dispare fără un impact semnificativ.
Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi0
Răspunde
Comentarii(0)
Ana Marinescu
. M-am îndrăgostit complet de această poveste și de personaje. M-am simțit de-a dreptul imersată în interiorul acestor pagini și nu voiam să se termine. A fost o lectură de care simt că aveam nevoie în viața mea.
Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi0
Răspunde
Comentarii(0)
99 Lei
Ți-a plăcut produsul?
Spune tuturor părerea ta aici.
4.74
31 recenzii
5 stele
23
4 stele
8
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0