Christina LaurenMonica Heisey

Pachet Dragostea sub semnul intrebarii

PRP: 99.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Ce e de fapt dragostea?

 

O experiență care-ți schimbă viața sau un simplu joc de cuvinte?

Explorează două fațete ale iubirii, ale pasiunii dezlănțuite, ale dezamăgirii, ale neînțelegerilor din iubire și ale despărțirii, redate de voci feminine actuale și originale ale literaturii zilelor noastre. 

Ce e de fapt dragostea?

 

O experiență care-ți schimbă viața sau un simplu joc de cuvinte?

Explorează două fațete ale iubirii, ale pasiunii dezlănțuite, ale dezamăgirii, ale neînțelegerilor din iubire și ale despărțirii, redate de voci feminine actuale și originale ale literaturii zilelor noastre. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Dragoste şi alte cuvinte

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Christina Lauren
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051253
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Dragostea sub semnul intrebarii - Christina Lauren, Monica Heisey

PREZENTARE FOARTE BINE, MULȚUMESC

 

După ce s-a remarcat ca maestră a comediei, în calitate de co-scenarist al unor seriale sclipitor de inteligente și debordând de umor situațional, ca

Schitt's Creek sau Working Moms, Monica Heisey debutează în literatură cu un roman savuros, unde își folosește spiritul satiric și inventivitatea comică pentru a investiga un divorț modern, cu toate complicațiile și crizele lui.

 

Maggie se simte bine. Foarte bine, mulțumesc. Desigur, e falită, bate pasul pe loc cu teza ei de masterat pe un subiect obscur, iar căsătoria ei a durat doar 608 zile. Dar la venerabila vârstă de 29 de ani, Maggie e hotărâtă să-și trăiască din plin noua viață de Divorțată Surprinzător de Tânără™.

 

Peripețiile lui Maggie pe aplicațiile de dating și experimentarea unor hobby-uri noi împreună cu prieteni mai vechi stârnesc hohote de râs, dar, dincolo de ele, autoarea sugerează subtil dezorientarea, disperarea și nevoia din ce în ce mai acută de sens și stabilitate.

 

Monica Heisey îți oferă veselie și sensibilitate, superficialitate și profunzime, și o viziune personală, intensă și neașteptată asupra ideii de iubire în zilele noastre.

 

RECENZII FOARTE BINE, MULȚUMESC

 

 

„Heisey captează perfect realitatea unei despărțiri urâte, și e cât se poate de înviorător. Să luăm în calcul și distribuția absolut adorabilă, și obținem comedia antiromantică perfectă.” – Bust Magazine

 

O tânără divorțată rătăcește prin hățișurile aventurilor amoroase moderne, ale prieteniilor adulte, ale tulburărilor emoționale și ale descoperirii de sine în acest roman tragicomic. Momente de durere sinceră, bucurie și autointerogatoriu se combină cu umor negru, pentru a crea un roman care izbutește să rămână captivant chiar și atunci când Maggie are o prăbușire inevitabilă. „Foarte bine, mulțumesc” e un roman formator pentru adulți care încearcă să se conecteze în epoca aplicațiilor.” – Shelf Awareness

 

„Comediana și scenarista TV Heisey livrează un roman de debut cuceritor de debut despre o candidată la doctorat care-și pierde busola după divorț. Cartea e foarte amuzantă chiar și în celr mai întunecate momente, iar modul în care Heisey ironizează viața urbană a milenialilor e foarte inspirat. Cititorii vor devora acest Jurnal al lui Bridget Jones conceput pentru epoca smartphone.” – Publishers Weekly

 

PREZENTARE DRAGOSTE ȘI ALTE CUVINTE

 

Eşti pregătită pentru o poveste tandră și delicată despre prietenie și prima dragoste, despre pierdere dureroasă și despre găsirea sufletului pereche? Ești pregătită pentru o carte care-ți deschide inima?

Nimeni nu-ți va încălzi sufletul ca Christina Lauren, duetul de autoare care a cucerit publicul de romance contemporan cu peste 20 de cărți bestsellere New York Times.

 

„Ştii că eşti îndrăgostit când nu poţi să adormi pentru că, în sfârşit, realitatea e mai frumoasă decât visurile tale.”

 

 

Macy şi Elliot iubesc jocurile de cuvinte. Dar când inimile încep să vorbească, singurul cuvânt important rămâne dragostea.

 

Macy Sorensen are o viaţă ordonată şi programată până în cel mai mic amănunt şi totul pare să fie minunat: ture îndelungate, în care se implică plină de entuziasm în calitate de medic pediatru rezident, o relaţie previzibilă cu un bărbat matur, stabil financiar, ieşiri agreabile la cafea cu prietenele şi un sentiment general de armonie.

 

Și totuşi, nu aceasta e viaţa după care tânjește inima ei.

 

Într-o zi, îl întâlneşte din întâmplare pe Elliot Petropoulos. Prima ei iubire. Singura ei iubire. Apoi, tot universul pe care şi l-a construit cu atâta grijă se dizolvă treptat.

 

Pe când erau adolescenţi, Macy şi Elliot au fost cei mai buni prieteni. Ani în şir, el a fost lumea ei. El a consolat-o după ce mama ei a murit de cancer. El a ajutat-o să descopere farmecul jocurilor de cuvinte şi magia primului sărut. Şi tot el a trădat-o în modul cel mai sfâşietor cu putinţă.

 

Va exista o a doua şansă pentru Macy şi Elliot? Vor reuși ei să găsească acele cuvinte care au puterea să-i aducă înapoi împreună?

 

RECENZII DRAGOSTE ȘI ALTE CUVINTE

 

„O poveste tandră a primei iubiri, a dragostei mature şi a oamenilor care ne schimbă în cele mai bune moduri posibile" – Washington Independent Review of Books

 

„Christina Lauren descrie emoțiile dulci-amare ale iubirii pierdute cu o limpezime sfâșietoare și oferă o poveste înălțătoare a vindecării emoționale, atât de necesară la nivel individual, dar și romantic." – Entertainment Weekly

 

„Christina Lauren a atins un nou apogeu, cu un limbaj sfâşietor şi plin de speranţă care evocă deopotrivă vârtejul dezlănţuit al adolescenţei şi alegerile dificile ale vârstei adulte. Dragoste şi alte cuvinte întreţese trecutul şi prezentul într-o poveste emoţionantă care te va face să declari că ai un cuvânt preferat: DRAGOSTEA." – Amy E. Reichert, scriitoare.

 

Dragoste și alte cuvinte e un triumf; genul de carte care te face să empatizezi profund cu personajele atât de bine construite, încât aproape că uiți că sunt fictive. Vei fi impresionat de suferința, de bucuria, de atracția și de carisma întrețesută în relația damnată dintre Macy și Elliot. În timp ce povestea evoluează - și intercalează cu măiestrie trecutul și prezentul - vei râde, vei plânge și vei spera ca Macy și Elliot să se regăsească. O lectură minunată, de la început și până la final. – Kristin Harmel, scriitoare.

 

„Cu limbaj autentic şi intrigă bine construită, această poveste de iubire adolescentină timidă se transformă treptat într-o aventură adultă sigură de sine". – Kirkus Reviews

„Christina Lauren ne oferă o imagine unică a evoluţiei unei iubiri." – Associated Press

Detalii produse
Despre Christina Lauren
Christina Lauren
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christina Lauren inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christina Lauren se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christina Lauren. Fiecare carte scrisa de Christina Lauren este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christina Lauren in categoria Christina Lauren astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Monica Heisey
Monica Heisey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monica Heisey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monica Heisey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monica Heisey. Fiecare carte scrisa de Monica Heisey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monica Heisey in categoria Monica Heisey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

8 recenzii

5 stele

6

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


E

Eliza Popovici

Am râs extrem de mult. O carte superbă despre tot ce trăiește o femeie părăsită.

Recenzie pentru cartea Foarte bine, mulțumesc

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Capac Madalina

Minunată, mi-a plăcut foarte mult! ☕️❤️

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

frumoasa

Tare mi-a plăcut! Foarte frumoasa!

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

Superbă! 🫶🏼

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria

4.5 ⭐

Mi-a placut: trope-urile: childhood friends to lovers, second chance, soul mates.; îmbinarea trecutului cu prezentul, in ordine cronologica. ; relatia dintre cei doi. A trecut de la vecini, prieteni in copilarie, la adolescenti in schimbare, indragostiti. Totul a fost natural, genul de iubire "curata". ; Dramele/probleme reale din vietile protagonistilor. ; Personajele diverse. Familia Petropoulos. ; Stilul de scriere placut si usor. Textul "curge" lin.

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-20%
Paradis de imprumut

Paradis de imprumut

PRP: 45 Lei 36 Lei
-30%
Suflet salbatic

Suflet salbatic

PRP: 59.99 Lei 41.99 Lei
Nou
-30%
Experimentul iubirii adevarate

Experimentul iubirii adevarate

PRP: 59.99 Lei 41.99 Lei
-40.8%
Frumosul seducător

Frumosul seducător

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Scrisoare
Nou
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Scrisoare
Nou
-21.2%
-40.8%
Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei 29 Lei
-85.9%
Partener in crima dragostei

Partener in crima dragostei

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
Nou
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-21.3%
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-20%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
BestSeller
-49%
O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Dragostea sub semnul intrebarii

Transport
gratuit
BestSeller
-46.6%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 79 Lei
Nou
-25.1%
Pachet Suntem Iubire

Pachet Suntem Iubire

PRP: 118.9 Lei 89 Lei
Nou
-24.4%
Pachet Întrebări esențiale

Pachet Întrebări esențiale

PRP: 118.9 Lei 89.9 Lei
Nou
-38.3%
Pachet Gândire alternativă

Pachet Gândire alternativă

PRP: 128 Lei 79 Lei
Nou
-37.8%
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-29.5%
Nou
-30.9%
Pachet Rezistența feminină

Pachet Rezistența feminină

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-30%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
-29.6%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 69 Lei
-39.8%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 59 Lei
-39.4%
Pachet T. J. Newman

Pachet T. J. Newman

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
Nou
-30.2%
Pachet Relații complicate

Pachet Relații complicate

PRP: 98.9 Lei 69 Lei
-27.4%
Nou
-29.6%
Pachet Basme de neuitat

Pachet Basme de neuitat

PRP: 98 Lei 69 Lei
Scrisoare
Nou
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Nou
-27.4%
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
PRP: 99.8 Lei

69 Lei