Produs | Cotă T.V.A. | Preț fără T.V.A. | T.V.A. |
---|---|---|---|
Găsește curajul de a vorbi | 5% | 42.76 | 2.14 |
Gandeste ca un spion | 5% | 42.76 | 2.14 |
Începe să influențezi orice conversație și să câștigi respectul celor din jur.
Acest pachet îți oferă instrumentele necesare pentru a înțelege subtilitățile comportamentului uman și pentru a transforma fiecare discuție într-o oportunitate de a obține ce îți dorești.
Vei învăța cum să citești oamenii, să anticipezi reacțiile lor și să îți exprimi clar punctul de vedere, fără frică și fără presiune.
Învață cum să navighezi cu încredere în orice conversație și să construiești relații strategice care te vor propulsa înainte.
Începe să influențezi orice conversație și să câștigi respectul celor din jur.
Acest pachet îți oferă instrumentele necesare pentru a înțelege subtilitățile comportamentului uman și pentru a transforma fiecare discuție într-o oportunitate de a obține ce îți dorești.
Vei învăța cum să citești oamenii, să anticipezi reacțiile lor și să îți exprimi clar punctul de vedere, fără frică și fără presiune.
Învață cum să navighezi cu încredere în orice conversație și să construiești relații strategice care te vor propulsa înainte.
Comandă prin telefon
031-433.50.68
L-V 09:30 - 17:30
Livrare în România
1-3 zile lucrătoare

Ridicare din Easybox
1-3 zile lucrătoare
5 persoane se uită la acest produs.
Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.
Specificații - Găsește curajul de a vorbi
Rezumat Pachet Curaj si influenta - Teodora Meţiu, Julian Fisher
GÂNDEȘTE CA UN SPION
În fiecare zi, agenții secreți reușesc imposibilul: îi conving pe oameni să le dezvăluie secrete clasificate. Astfel, îi transformă de fapt în trădători. Țintele fac dezvăluiri de bunăvoie, deși riscă închisoarea, tortura sau chiar execuția. Spionii reușesc să-i convingă folosind în mod structurat nouă abilități secrete de spionaj. Vei învăța care sunt tehnicile și cum să le adaptezi pentru a le folosi eficient și în mod etic în viața ta.
Julian Fisher le-a aplicat personal, în drumul său de la băiatul care locuia în cel mai sărac cartier din Marea Britanie până la studentul la Oxford, și, în cele din urmă, la cariera plină de adrenalină în securitate și servicii secrete.
Aceste abilități nu sunt rezervate doar spionilor. Oricine poate gândi precum un spion și poate folosi această mentalitate pentru a-și transforma viața de zi cu zi. Aceasta este șansa ta de a afla cum.
ACEASTĂ CARTE TE AJUTĂ SĂ…
· Descoperi ce gândesc cu adevărat oamenii din jurul tău – înainte să îți spună.
· Citești semnalele subtile pe care ceilalți încearcă să le ascundă.
· Recunoști semnalele subtile de manipulare și te protejezi instinctiv de ele.
· Identifici intențiile ascunse și anticipezi mișcările celor din jur înainte să acționeze.
· Construiești relații influente și durabile care îți accelerează succesul personal și profesional.
„Un ghid indispensabil pentru a influența și convinge. Autorul îți arată cum să aplici tehnicile secrete folosite de spionii din întreaga lume pentru a-ți atinge obiectivele, atât în viața personală, cât și în cea profesională.” – Scott Walker, negociator în cazuri de răpire și autorul bestsellerului Order Out of Chaos
„Dacă aș fi un tânăr absolvent în căutarea unui avantaj profesional, aceasta ar fi prima carte spre care m-aș îndrepta.” - Charles Cumming, autorul bestsellerului BOX 88
„Rar găsești o carte care e în același timp intens personală și profund practică. Julian Fisher a reușit să o scrie. O lectură fantastică, plină de tehnici revelatoare din lumea spionajului și sfaturi utile pentru obiectivele tale.” – Henry Hemming, autorul bestsellerului Four Shots in the Night
„Mai mult decât o carte despre spioni! Îți arată cum TU poți influența oamenii. Nu e doar despre a gândi ca un spion – îți oferă schița pentru a folosi efectiv aceste abilități.” - Cristina D.
„Un manual deștept care arată că oricine poate adopta o mentalitate de spion pentru a-și atinge țelurile.” - Roxana S.
„O lucrare de referință în arta spionajului, semnată de un adevărat profesionist din interior.” - Florin P.
GĂSEȘTE CURAJUL DE A VORBI
Teodora Mețiu, unul dintre cei mai buni experți în public speaking din România te ajută să vorbești pe limba celuilalt, indiferent de context!
Vei învăța să comunici deschis cu colegii, să te impui natural în ședințe și să îți prezinți ideile cu încredere, fie că te afli acasă, în cercul de prieteni sau la birou. În plus, vei construi relații mai profunde, câștigând admirația celor din jur pentru cine ești cu adevărat.
Comunicarea nu mai aparține de multă vreme doar specialiștilor în domeniu. Ceea ce va face diferența între profesioniști va fi strict felul în care își comunică priceperile, realizările, ideile.
Și atunci, nu crezi ca ar fi un bun moment să îți îmbunătățești comunicarea?
Dacă te-ai simțit vreodată copleșit de emoții în fața altora, ai avut impresia că nu reușești să te faci înțeles sau ți-e teamă să îți spui punctul de vedere din teama de a nu greși, acesta este ghidul suprem care te salvează – pentru a te face auzit, văzut, respectat.
Astfel, plină de tehnici, trucuri și exemple concrete, departe de a fi o carte pur teoretică, Găsește curajul de a vorbi te ajută să integrezi rapid în viața de zi cu zi ceea ce înveți din paginile ei, fie că te afli la birou, în cercul de prieteni sau în familie. Teodora Mețiu îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți organiza mai bine gândurile, a-ți gestiona emoțiile și a transmite mesaje clare și convingătoare, astfel încât să-ți întărești relațiile și să-ți îmbunătățești calitatea vieții.
„Gândește-te așa : dacă astăzi îți faci munca de nota 10 dar reușești să o comunici doar de nota 7 care crezi ca va fi percepția colegilor tăi, a clienților tăi sau chiar a unei audiențe extinse? Ca ești profesionist de nota 10 sau ca ești profesionist de nota 7? Răspunsul este simplu: suntem văzuți ca profesioniști după cat de bine reușim să ne comunicăm munca!
Comunicarea nu mai aparține de multă vreme doar specialiștilor în domeniu. Dacă mă întrebi pe mine, în viitorul marcat de inteligența artificială ceea ce va face diferența între profesioniști va fi strict felul în care își comunică priceperile, realizările, ideile.
Și atunci, nu crezi ca ar fi un bun moment să îți îmbunătățești comunicarea?” – Teodora Mețiu
„Când afli despre un curs de vorbit în public, care este primul lucru care îți vine în minte? Dacă te gândești imediat la o persoană care vorbește la microfon, faci aceeași greșeală pe care am făcut-o și eu. Am descoperit însă că vorbitul în public nu este nici pe departe despre asta, ci despre psihologie, descoperirea vocii autentice pe care, odată ce o găsești, ai un sentiment fantastic, despre a uita tot ce ai învățat în școală și, mai ales, despre autenticitate. Această abilitate este mult mai complexă și poate transforma întreaga viață. Nu este doar despre a vorbi, ci despre a comunica eficient, în toate situațiile.” – Florin E.
„Eu cred că, orice profesie, valori sau talente ai avea, ele rămân precum diamantele neșlefuite, dacă nu știi să vorbești despre ele. Teodora reușește sa scoată la lumina ce ai bun, autentic și să te arăți celorlalți așa cum ești.” – Dania B.
„Teodora este un trainer de vocație. Felul în care explică, cuvintele folosite, tehnicile ei, te transformă după într-un cunoscător al vorbitului în public. Teodora nu este doar un trainer, cel mai bun din câți am întâlnit vreodată, ea este și un pedagog de excepție. Și mai e și un om fain, plin de lumină și iubire.”- Nicoleta S.
„Să vorbești bine în public e o super-putere. Teodora este Omul care te ajută să o câștigi și să o duci la excelență. Fie că vorbești cu familia sau în mediul profesional, a vorbi bine este o pârghie cu care sari ușor peste orice provocare. O recomand din inimă.” – Radu V.
„Are tehnici atât de clare și precise încât este imposibil să nu-ți capteze atenția.” – Daniela C.
Fragment din carte
„Câteva gânduri rapide pentru spionul priceput în detectarea înșelăciunii. Minciuna tinde să-i facă pe oameni – cu excepția sociopaților – să se simtă neliniștiți, anxioși și dornici să plece cât mai repede: fii prudent cu un agent care se grăbește să plece. Fii sceptic, de asemenea, cu cei care se grăbesc să-și pledeze sinceritatea: comerciantul fictiv de mașini la mâna a doua, John cel cinstit se prezintă așa cu un motiv. Și sunt întotdeauna suspicios față de cei care oferă detalii inutile, excesiv de specifice când povestesc: întreabă-te de ce ar spune cineva „Am plecat la 7.32”, în loc de „Am plecat în jurul orei 7.30”. Recunosc această tactică dintr-un motiv foarte bun: am folosit-o eu însumi când am încercat să-mi acopăr urmele.
În aceeași notă, spionii au un avantaj natural când vine vorba de detectarea înșelăciunii; pentru că e nevoie de un hoț ca să prindă un alt hoț. Înșelătoria la nivel înalt face parte din arsenalul unui spion, așa că acesta poate recunoaște mai ușor când alții încearcă să facă același lucru.” – Gândește ca un spion
„Să vorbim cadru cu cadru
Primul element esențial al limbii române pentru ureche, pe care l-aș numi chiar biblia acestei limbi, este conceptul de „vorbit cadru cu cadru”. Probabil te întrebi ce înseamnă asta, așa că hai să clarificăm cu un exemplu – știi că îmi place să explic lucrurile așa. Imaginează-ți că ne uităm împreună la un film pe Netflix. De obicei, vedem filmul pe tot ecranul, bucurându-ne de fiecare scenă, una câte una. Apoi imaginează-ți că ecranul este împărțit în șase părți, iar în fiecare pătrățel rulează o scenă diferită din film. Crezi că ar mai fi la fel de ușor și plăcut să urmărești povestea? Poate că unii dintre noi ar putea, dar cu siguranță experiența nu ar fi deloc satisfăcătoare. Nici măcar ochiul nostru, care este destul de rapid și „inteligent”, nu poate procesa atât de multe secvențe deodată. Ei bine, gândește-te că noi asta facem în vorbire. Prezentăm un film vorbit în mai multe secvențe deodată, cu mai multe acțiuni care se derulează în același timp. Îți imaginezi ce poate ieși acolo? Unele se pot suprapune, iar din această suprapunere apare neînțelegerea.
Ecranul tău de vorbire cu mai multe cadre deodată se numește FRAZA!
Ne place să vorbim în fraze lungi, complicate, în care amestecăm mai multe gânduri deodată. Și de aici începe eșecul tău ca vorbitor. Iată ce îți propun – ceva mult mai simplu pentru tine și mult mai util pentru cei care te ascultă: vorbitul cadru cu cadru. Acesta presupune să spui câte o idee clară, cap-coadă și pe rând, astfel încât să fie ușor de urmărit și de procesat. Pe scurt, îți propun să înlocuiești fraza cu propoziția. Așa vei reuși să le dai celor care te ascultă o scenă la care să se concentreze pe rând, nu un film în mai multe ferestre simultan.
În limba română pentru ureche, frazele sunt strict interzise. De fapt, nu ai nevoie de mai mult de una sau două fraze complexe ca să pierzi complet atenția publicului. Și de ce se întâmplă asta? Pentru că urechea nu poate procesa atât de multe idei într-un timp atât de scurt.
Hai să luăm un exemplu:
„BUNĂ ZIUA TUTUROR NUMELE MEU ESTE TEODORA MEȚIU ȘI DE PESTE 15 ANI PREDAU CURSURI DE PUBLIC SPEAKING CARE AU SCHIMBAT VIEȚILE A PESTE 5 000 DE PARTICIPANȚI PENTRU CĂ TEHNICILE MELE SUNT CONCEPUTE SĂ POTENȚEZE ABILITĂȚILE DE COMUNICARE ALE FIECĂRUIA IAR ASTĂZI MULȚI DINTRE ACEȘTI PARTICIPANȚI AU FAMILII FERICITE ȘI CARIERE DE SUCCES.”
Acum, imaginează-ți că asculți această frază, și nu că o citești. Probabil te-am pierdut pe undeva pe drum. Și nu e de mirare, pentru că ți-am livrat o mulțime de informații în aceeași „respirație”. Până la punctul final, am strecurat cel puțin patru-cinci idei, adică patru-cinci „secvențe de film” pe care urechea ta ar trebui să le proceseze rapid. Și asta este prea mult într-un timp atât de scurt. Fraza este prima care dispare atunci când vorbim despre limbajul pentru ureche.
Și acum să vedem cum ar trebui să transformăm o frază într-o vorbire cadru cu cadru sau, dacă vrei, în idei „full screen”. Să modificăm exemplul:
„Bună ziua tuturor! (Punct) Numele meu este Teodora Mețiu. (Punct) De peste 15 ani predau cursuri de public speaking. (Punct) Peste 5 000 de oameni au participat la cursurile mele. (Punct) Mulți dintre ei au ajuns să aibă vieți fericite. (Punct) Cariere fericite.”
Ce fac de fapt aici? Fragmentez idee cu idee. Împart întreaga frază în cadre scurte, fiecare surprinzând o singură acțiune. Așa, urechea poate procesa fiecare gând pe rând, fără a se simți copleșită. Dacă încerci să pui prea multe idei într-un singur cadru, ajungi să complici lucrurile pentru urechea ascultătorului – care, să fim sinceri, știm deja că se plictisește rapid. Urechea e ca un copil care nu poate sta locului și imediat își pierde interesul.” – Găsește curajul de a vorbi

Găsește curajul de a vorbi
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 256
- Editura Bookzone
- Autor Teodora Meţiu
- Anul publicării 2024
- Format Paperback
- ISBN 9786303053523
- Scor Bestseller #4 în categoria Fericire#5 în categoria Comunicare#6 în categoria Carti de specialitate#8 în categoria Increderea in sine#9 în categoria Non-fictiune#11 în categoria Dezvoltare personala#20 în categoria Carti
Gandeste ca un spion
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 384
- Editura Bookzone
- Autor Julian Fisher
- Anul publicării 2025
- Traducator Monica Grecu
- Format Paperback
- Titlul original Think Like A Spy
- ISBN 9786303054827
- Scor Bestseller

Poti gasi toate cartile scrie de catre Teodora Meţiu in categoria Teodora Meţiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.

Poti gasi toate cartile scrie de catre Julian Fisher in categoria Julian Fisher astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
IRINA GHEORGHE
Excelenta!
Foarte bine venita, cu multe mulțumiri!
Recenzie pentru cartea Găsește curajul de a vorbi0
Răspunde
Comentarii(0)
Fanela Constantin
Mi-a placut foarte mult.
Recenzie pentru cartea Găsește curajul de a vorbi0
Răspunde
Comentarii(0)
Paula Bejancu
Opinia mea este că această carte se include în cele de dezvoltare personala și te învață să vorbești în public( discursuri și conversații importante) și te ajută să înțelegi cum să îți stăpânești emoțiile. Este potrivită pentru o persoană introvertită, dar și pentru o persoană extrovertita, deoarece persoanele extrovertite tind să ,,o lălăie" ceea ce face dialogul să devină plictisitor . Așa o notă sinceră pe o scară de la 1-10 ar fi 7.50 -8.
Recenzie pentru cartea Găsește curajul de a vorbi1
Răspunde
Comentarii(0)
Claudia Daniela Kerekes
Excelent
Recomand cu drag, atât cartea, cât și site-ul Bookzone!
Recenzie pentru cartea Găsește curajul de a vorbi0
Răspunde
Comentarii(0)
Ți-a plăcut produsul?
Spune tuturor părerea ta aici.
4.75
16 recenzii
5 stele
12
4 stele
4
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0