Joseph EmetTal Ben-Shahar

Pachet Cel mai scurt drum spre fericire

PRP: 64 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Fii fericit! Descopera tot ce trebuie sa ştii pentru a avea o viata fericita. Editia a II - a, revizuita

Format
20 X 13 cm
Număr pagini
240
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Tal Ben-Shahar
Anul publicării
2019
ISBN
9786064401212
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cel mai scurt drum spre fericire - Joseph Emet, Tal Ben-Shahar

Căutarea cerului albastru: Mindfulness pentru fericire aici și acum

JOSEPHEMET este profesor de meditație, scriitor și muzician. Locuiește în Montréal,Canada, și oferă ședințe de formare individuale sau de grup în mindfulness,gestionarea stresului, dezvoltare personală și îmbunătățirea calitățiisomnului.

Estediscipol al maestrului zen Thich Nhat Hanh și, din 2003, succesor direct alacestuia în tradiția Dharma a budismului zen. În 1997 a înființat MindfulnessMeditation Centre în suburbia insulară Pointe-Claire din Montréal, Québec, dindorința de a împărtăși oamenilor practica mindfulness, care i-a fost de mareajutor în viață.

Astudiat muzica la New England Conservatory și la Boston University, unde și-aobținut doctoratul, cântecele mindfulness fiind o componentă principală întipurile de meditație pe care le recomandă. A fost bursier Fulbright și dețineun certificat de terapeut în modelul inițiat de psihiatrul William Glasser acărui carte Cum să alegem fericirea a fost publicată la Curtea VechePublishing. A practicat vreme îndelungată Tai Chi sub îndrumarea maestruluiLee Shiu Pak, care este unul dintre primii elevi ai școlii Yang.

Apublicat o serie de titluri pe tema meditației inspirate din budismul zen, pecare o adaptează pentru a face față provocărilor vieții moderne: Sleep Better with Mindfulness Meditation Cartea somnului, Curtea Veche Publishing, 2016, desemnatăcea mai bună carte de self-help din 2013 și tradusăîn 11 limbi,

Fii fericit! Descoperă tot ce trebuie să ştii pentru a avea o viaţă fericită. Ediţia a II - a, revizuită

Te-ai gândit vreodată că ar putea exista o legătură între hamburgeri și modul în care înțelegem fericirea? Tal BenShahar a făcut-o. Și a identificat patru arhetipuri: hedonistul, maratonistul, nihilistul și fericitul. Modelul s-a aflat la baza unui curs de psihologie pozitivă devenit unul dintre cele mai populare din istoria Universității Harvard.

Fii fericit! cuprinde reflecțiile, strategiile și exercițiile împărtășite de-a lungul cursului. Într-un prezent în care statisticile înregistrează un faliment emoțional direct proporțional cu prosperitatea materială și o rată a depresiei de zece ori mai mare decât acum 50 de ani, Tal Ben-Shahar consideră că avem nevoie de câteva repere solide și clare pentru a fi fericiți. Ni le oferă într-o carte pe cât de bine documentată, pe atât de accesibilă, construind, cu umor și căldură, o punte între Turnul de Fildeș al cercetărilor de specialitate și Strada Principală, pe care alergăm cu toții zi de zi.

Recomandări

+
=
PRP: 99.00 Lei
69.00 Lei
Economisești 30.00 Lei !
+
=
PRP: 183.90 Lei
127.90 Lei
Economisești 56.00 Lei !
+
=
PRP: 144.00 Lei
112.00 Lei
Economisești 32.00 Lei !
Detalii produse
Despre Joseph Emet
Joseph Emet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Joseph Emet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Joseph Emet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Joseph Emet. Fiecare carte scrisa de Joseph Emet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Joseph Emet in categoria Joseph Emet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Tal Ben-Shahar
Tal Ben-Shahar
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tal Ben-Shahar inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tal Ben-Shahar se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tal Ben-Shahar. Fiecare carte scrisa de Tal Ben-Shahar este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tal Ben-Shahar in categoria Tal Ben-Shahar astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4

1 recenzie

5 stele

0

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


T

Teodora Ghenciu

Am ramas cu ceva in urma lecturii si pana la urma asta e cel mai important la o carte, cred eu. Sunt multe pilde din care poti trage învățături, dar si sfaturi concrete, bazate pe experiența de viața a autorului, despre cum sa faci sa treci peste anumite provocări pe care mintea noastra ni le ridica. Insa nu ii acord rating maxim pentru ca mi s-a părut ca nu “curge” lectura. E ca o înșiruire de idei, adunate intre doua coperți. Altfel spus, poti deschide cartea la întâmplare, la orice capitol, si poti incepe de acolo sa citești. Asta poate ca nu e neaparat ceva rau, dar mie imi place ca o carte sa aibă un ritm, un cap si o coada

Recenzie pentru cartea Cautarea cerului albastru: Mindfulness pentru fericire aici si acum

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-30%
Bucuria leadershipului

Bucuria leadershipului

PRP: 50 Lei 35 Lei
Nou
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-30%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 42 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
Nou
-11.1%
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-36.2%
-55.7%
-30%
Creierul fericit

Creierul fericit

PRP: 50 Lei 35 Lei
-27.6%
Starea Zero

Starea Zero

PRP: 38 Lei 27.5 Lei
-20%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 60 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-20.4%
Nou
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
PRP: 64 Lei

48 Lei