PRP: 76 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
60.8 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cavalerii timpului - Jocurile Olimpice - Volumul 2

Editura
DPH
Autor
Hélène Duchateau,
Stanislas Grimler,
Candice Roger
ISBN
5948489359347
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cavalerii timpului - Candice Roger, Stanislas Grimler, Hélène Duchateau

Cavalerii timpului - Misterele piramidei - Volumul 1

Emma, Mehdi și Axel sunt trei colegi de școală foarte diferiți. Deși nu seamănă deloc unul cu celălalt, ei ajung să trăiască împreună aventura vieții lor! Având în minte un plan malefic, directorul școlii la care învață cei trei a deturnat cursul istoriei, și doar cei trei adolescenți îl pot restabili...

Cei trei eroi sunt trimiși în perioada Egiptului Antic la bordul unei mașini incredibile. Ei au misiunea de a reporni construirea primei piramide din istorie, întreruptă din cauza dispariției misterioase a arhitectului ei. Din programul "excursiei" nu lipsesc crocodili cruzi și flămânzi, capcane ale morții, papirusuri codate...

Atât propriul lor destin, cât și destinul întregii omeniri se află în mâinile celor trei eroi!

Cavalerii timpului - Jocurile Olimpice - Volumul 2

Emma, Mehdi și Axel nu sunt niște elevi oarecare. Ei sunt Cavalerii Timpului! Misiunea lor este să salveze omenirea din mâinile directorului școlii, maleficul Rottwang, cel care a deturnat cursul istoriei.

Prima lor călătorie în timp a fost un succes, însă acum ei trebuie să se întoarcă în Grecia Antică pentru a-l salva pe strategul Pericle, atins de o boală misterioasă. De pe stadionul unde se desfășoară Jocurile Olimpice până pe Acropole, drumul celor trei eroi este presărat de obstacole la tot pasul.

Vor ajunge oare la timp pentru a-l salva pe Pericle? Numărătoarea inversă a început...
Detalii produse
Despre Candice Roger
Candice Roger
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Candice Roger inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Candice Roger se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Candice Roger. Fiecare carte scrisa de Candice Roger este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Candice Roger in categoria Candice Roger astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stanislas Grimler
Stanislas Grimler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stanislas Grimler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stanislas Grimler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stanislas Grimler. Fiecare carte scrisa de Stanislas Grimler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stanislas Grimler in categoria Stanislas Grimler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Hélène Duchateau
Hélène Duchateau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Hélène Duchateau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Hélène Duchateau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Hélène Duchateau. Fiecare carte scrisa de Hélène Duchateau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Hélène Duchateau in categoria Hélène Duchateau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 76 Lei

60.8 Lei