Annalisa MeninAnn Liang

Pachet Adevarul inimilor calatoare

PRP: 98.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59 Lei

Descoperă două lecturi intense, autentice, pline de speranță, emoție, tandrețe, vulnerabilitate, care ating corzile sensibile ale cititorului. În aceste două cărți, autoarele descriu cu măiestrie provocarea unui nou început, determinarea interioară necesară pentru a încheia un capitol și a ne oferi nouă înșine oportunitatea de a scrie pagini noi, fără a nega emoțiile etapelor anterioare.

Descoperă două lecturi intense, autentice, pline de speranță, emoție, tandrețe, vulnerabilitate, care ating corzile sensibile ale cititorului. În aceste două cărți, autoarele descriu cu măiestrie provocarea unui nou început, determinarea interioară necesară pentru a încheia un capitol și a ne oferi nouă înșine oportunitatea de a scrie pagini noi, fără a nega emoțiile etapelor anterioare.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Inimi călătoare

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Annalisa Menin
Anul publicării
2023
Traducator
Crina Brăileanu
ISBN
9786303051246
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Adevarul inimilor calatoare - Annalisa Menin, Ann Liang

Poți să te îndrăgostești cu adevărat chiar și atunci când întreaga lume te privește?


Când eseul Elizei Lin, în vârstă de șaptesprezece ani, despre întâlnirea neașteptată cu dragostea vieții sale devine viral, întreaga ei viață se schimbă peste noapte. Acum are admirația colegilor ei de la noua școală internațională din Beijing, o oportunitate de stagiu de lansare a carierei la revista ei preferată... și un secret uriaș de păstrat.


Eliza și-a inventat eseul. Nu a mai fost niciodată într-o relație, cu atât mai puțin îndrăgostită. Ar fi fost prea frumos să fie adevărat, nu-i așa?

Dornică să ascundă adevărul, Eliza face o înțelegere cu actorul celebru din clasa ei, fermecătorul și distantul, Caz Song. Îl va ajuta să-și scrie eseurile pentru aplicarea la facultate dacă el se va da drept iubitul ei. Caz este un prieten de vis - îi trimite bilețele scrise de mână în clasă, o face să râdă pe sora ei mai mică și o scoate la plimbări cu motocicleta pentru a lua cele mai bune gustări din oraș.


Dar când relația ei cu Caz începe să pară un pic prea convingătoare, toate planurile atent elaborate ale Elizei sunt amenințate. Poate ea să-și mai urmeze visurile dacă asta înseamnă să-și frângă propria inimă?

 

Pentru cine este scrisă această carte?


·        Pentru romanticii incurabili

·        Pentru oricine a avut vreodată o pasiune pentru o celebritate

·        Pentru cei care încă își caută locul în lume

·        Pentru cei care iubesc serialele chinezești

·        Pentru cei care speră în secret la o iubire reciprocă, dar le este frică de vulnerabilitate și respingere

·        Pentru cei care iubesc procesul de transformare a unei iubiri de fațadă, într-o iubire adevărată

·        Pentru cei care vor să citească una dintre cele mai bune comedii romantice ale anului

   

FRAGMENT


Fac un pas spre el, dându-mi capul pe spate. Distanța insuportabilă dintre noi se reduce de la șapte la cinci, apoi la doi centimetri.

— De data asta, cu adevărat.

Secundele care urmează sunt cele mai îngrozitoare din viața mea. Poate îmi va fi frică toată viața. Poate nu voi scăpa niciodată de frica de suferință, de singurătate. Dar chiar dacă acesta e destinul meu, pot să-l înfrunt. Dincolo de frică există atâtea lucruri minunate. Cum ar fi iubirea. Cum ar fi acest moment. Caz se uită la mine un timp care mie mi se pare o eternitate și privirea lui pune și răspunde la toate întrebările din lume. Pe urmă îmi atinge obrazul cu vârfurile degetelor, ca și cum nu i-ar veni să creadă că exist.

— Cu adevărat?

— Cu adevărat.

Răsuflu adânc. Nu pot să cred că în urmă cu o jumătate de oră credeam că am să mor, iar acum, aici, mă simt mai vie ca oricând.

— Ascultă... n-ai fost rănit la obraz, sper...

El se oprește, nedumerit.

— Nu, de ce...?

 — Foarte bine, răspund zâmbind și-mi lipesc buzele de ale lui.

 

RECENZII

 

O încântare totală. Amuzantă până la lacrimi, dulce și romantică, este o bijuterie de carte! - Meg Cabot, autoarea seriei de succes The Princess Diaries


Această carte este definiția fericirii. Am repetat acest lucru de nenumărate ori. Ann Ling găsește o modalitate de a crea personaje atât de reconfortante, care acum au devenit întreaga mea personalitate. Dacă ar trebui să recomand o carte oricărui cititor care își dorește să-și îmbunătățească starea de spirit (da, mă refer la tine, citește-o acum!), „De data asta e adevărat” este cea potrivită. – Mitra


„De data asta este adevărat” este o carte plină de speranță, umor, vulnerabilitate, emoție, tandrețe, tensiune. Prietenie și dragoste adevărată. Inima mi se sfâșia și se vindeca în același timp. Ann Liang are capacitatea de a face ca personajele și decorul să pară atât de reale. Am simțit că sunt Eliza de fiecare dată, trecând prin luptele și triumfurile ei. Gândim la fel și avem aceleași temeri. - Annabella


Această carte cuprinde toate aspectele importante din viața unei persoane – relațiile, presiunea academică, cariera, frica de singurătate, prietenia, lupta pentru a te adapta într-un loc nou și a descoperi cum să te integrezi în societate, oamenii pe care i-am iubit odată, doar pentru a se îndepărta ulterior fără vreun motiv, până în punctul în care am simțit că era ceva în neregulă cu mine. Am simțit fiecare lucru prin care trecea Eliza, izolându-mă de oameni, reprimându-mi emoțiile și citind mai multe cărți, pentru că, în final, știam că cititul era singurul meu prieten. – Diana


Povestea și personajele din această carte ating multe corzi sensibile cititorilor. Din când în când, dai peste cărți și personaje care te fac să simți toate felurile de emoții și cu care te poți identifica cu adevărat. Te vindecă și îți oferă speranță în același timp. Această carte a fost o astfel de carte pentru mine. Ann Liang transpune perfect în scris provocările de a trăi în diferite țări în timp ce crești și îți îndeplinești visurile, trecând prin multe obstacole, dar cu toate astea, reușești să găsești un loc al tău și oameni care se simt ca „acasă”. – Cristina


De la început până la sfârșit, această carte a fost ca un bol fierbinte de supă într-o zi rece de iarnă. Îți încălzește sufletul. – Han

 

REZUMAT INIMI CALATOARE


Anna Venier are 33 de ani şi e o antreprenoare de succes.

 

În acelaşi timp, e o femeie singură şi vulnerabilă, după o îndelungată suferinţă: soţul ei, sufletul ei pereche, Marco, a murit de cancer.

 

Trei ani mai târziu, Anna decide să-şi acorde o nouă şansă la iubire, dar scena de dating nu e uşoară pentru o femeie trecută de 30 de ani, naivă şi deloc versată în jocurile seducţiei urbane. Printre bărbaţi care nu ştiu ce vor, bărbaţi care vor doar o cucerire uşoară şi fără responsabilităţi şi bărbaţi care au intenţii onorabile, dar de care nu se simte atrasă, Anna decide să renunţe la idealul unui Făt Frumos pe cal alb şi să găsească un compromis.

 

Care va fi acesta în cele din urmă?

 

Recenzii:

 

„Anna e o protagonistă care ştie că e plină de contradicţii şi încearcă să găsească echilibrul între diferitele ei laturi: Anna - rock şi Anna - teama. Anna ar putea să fie o prietenă a mea. Anna aş putea fi eu”. – Viviana's Books.

 

„O Carrie Bradshaw în carne şi oase cu un New York sclipitor şi plin de viaţă în fundal.” – Esmeralda Viaggi e Libri

 

Inimi călătoare e un roman înviorător, inovator şi sclipitor, Drama doliului şi modurile în care îi putem supravieţui dau miză şi autenticitate poveştii.” Valigia del tempo

 

„O carte frumoasă care te emoţionează, care te îndeamnă să crezi mai mult în tine, care te învaţă că viaţa nu e niciodată simplă, dar merită întotdeauna trăită, dar în calitate de protagonist, nu de simplu spectator.

O carte care vorbeşte despre bucurie, suferinţă, emoţii, sentimente, iubire. Dacă e iubire de o zi, de o viaţă sau, pur şi simplu, o explorare până pe celălalt mal al râului, care să ne ghideze spre renaştere.” Ana, Amazon

 

„Frumos, intens, provocator, autentic, intim, romanul "Inimi călătoare" atinge corzile sufletului pentru că vorbeşte despre Anna Venier şi, totodată, câte puţin despre fiecare dintre noi. E vorba de dificultatea unui nou început, despre puterea interioară necesară pentru a pune punct şi a ne oferi nouă înşine şansa de a scrie pagini noi, fără a nega sentimentele capitolelor precedente.” Alex, Amazon 

 

Fragment din carte


Apoi a dispărut. Unde? Cine știe! Mistere de New York. Unde, foarte des, bărbații, ca și femeile, apar și dispar cu viteza luminii. Fără vreo explicație imediată.

Și, chiar dacă ceri explicații, acestea nu sosesc. Pentru că aici, cel puțin așa pare, o lipsă de răspuns echivalează cu o explicație.

Doar că mie asta nu mi se potrivește, devin confuză, încep să-mi pun întrebări. Și nu renunț. Trebuie să înțeleg. Chiar și cu prețul de a-mi face singură rău.

Și așa, zile întregi, am așteptat apelul său. Doar că nu sosea. Poate era o tactică? Poate voia ca eu să fiu aceea care dă prima un semn.

Când îmi făceam curaj să-i trimit un mesaj pe WhatsApp, mi-am amintit de un film pe care îl văzusem cu Ale în urmă cu câteva luni: He’s Just Not That IntoYou. Am așteptat cele două bife albastre, dar nici ele nu au apărut.

Zilele treceau și, chiar atunci când credeam că nu mai am nicio șansă să-l aud din nou, a reapărut. Așa, pe neașteptate.

— Unde ești?

Eram întinsă confortabil pe canapea și mă uitam la Downtown Abbey.

— Acasă. Pe canapea.

— Ah, și cu ce ești îmbrăcată?

Deci, asta e, mă scoate la cină, face pe domnul galant și apoi, brusc, la unsprezece și jumătate seara, mă întreabă unde sunt și cu ce sunt îmbrăcată. Nu merge așa.

Detalii produse
Despre Annalisa Menin
Annalisa Menin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Annalisa Menin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Annalisa Menin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Annalisa Menin. Fiecare carte scrisa de Annalisa Menin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Annalisa Menin in categoria Annalisa Menin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ann Liang
Ann Liang
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ann Liang inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ann Liang se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ann Liang. Fiecare carte scrisa de Ann Liang este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ann Liang in categoria Ann Liang astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-21.8%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-9.3%
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-25.6%
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-20%
O emotie sfasietoare

O emotie sfasietoare

PRP: 65.9 Lei 52.72 Lei
-20.4%
Nou
-20%
Dincolo nu e nimeni

Dincolo nu e nimeni

PRP: 71.5 Lei 57.2 Lei
-25.4%
Nou
-20%
Sau-sau

Sau-sau

PRP: 75 Lei 60 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-11.9%
Ne vedem in august

Ne vedem in august

PRP: 59 Lei 52 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-26.7%

Cumparate impreuna cu Pachet Adevarul inimilor calatoare

-40.8%
Frumosul seducător

Frumosul seducător

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
-66.7%
Pachet Simona Lungu

Pachet Simona Lungu

PRP: 147 Lei 49 Lei
-30.3%
Nou
-28.1%
Pachet În căutarea sufletului

Pachet În căutarea sufletului

PRP: 109.8 Lei 79 Lei
Nou
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
-49%
Te iubesc pe nevazute

Te iubesc pe nevazute

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-46.3%
Pachet Ce știe doar inima

Pachet Ce știe doar inima

PRP: 147 Lei 79 Lei
Nou
-42.3%
Pachet Cuvinte pline de dor

Pachet Cuvinte pline de dor

PRP: 129.7 Lei 74.9 Lei
Nou
-36.5%
Pachet Lisa See

Pachet Lisa See

PRP: 110 Lei 69.9 Lei
Nou
-40%
Pachet Danielle Steel

Pachet Danielle Steel

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-33.9%
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-35%
Domnul Masters

Domnul Masters

PRP: 71.5 Lei 46.5 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-20.4%
-46.3%
PRP: 98.9 Lei

59 Lei