David HockneyMartin Gayford

O istorie a imaginilor pentru copii

PRP: 79 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O istorie a imaginilor pentru copii

Format
215x280
Număr pagini
128
Editura
Pandora M
Autor
David Hockney,
Martin Gayford
Anul publicării
2019
ISBN
9786069781791

Rezumat O istorie a imaginilor pentru copii - David Hockney, Martin Gayford

Carte desemnată de BolognaRagazzi Award 2019 câștigătoare a categoriei New Horizons

Îmbarcați-vă într-o călătorie prin istoria imaginilor împreună cu David Hockney, Martin Gayford și ilustratoarea Rose Blake. Cu ajutorul lor, veți descoperi o uimitoare varietate de lucrări de artă: pe pereții peșterilor, pe laptopuri și telefoane, în cărți, reviste, ziare și jocuri video. Îi veți întâlni, de asemenea, pe artiștii care le-au creat, precum Van Gogh, desenat mai jos. Această carte vă va deschide ochii asupra unei lumi pline de imagini.


O istorie a imaginilor pentru copii îi poartă pe cititori într-o călătorie prin istoria artei, de la primele desene scrijelite pe pereții peșterilor până la imaginile pe care le facem astăzi pe computer și cu telefonul. Bazată pe bestsellerul pentru adulți O istorie a imaginilor, această ediție pentru copii este alcătuită din conversații între David Hockney și criticul de artă Martin Gayford, care vorbesc despre artă într-un limbaj simplu și limpede. Ilustrațiile lui Rose Blake ajută la lămurirea textului și aduc la viață istoria artei pentru cititorii tineri.


David Hockney este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști ai vremurilor noastre. Face lucrări foarte variate, întrebuințând aproape toate tehnicile, și îi place să studieze cu atenție operele altor artiști. Cartea sa, Mesajul secret, explică o parte dintre ideile lui despre felul în care și-au creat artiștii imaginile de-a lungul timpului.


Martin Gayford este scriitor și critic de artă. De-a lungul anilor, a purtat multe conversații despre artă cu David Hockney, pe care le-a inclus în cărți precum Un mesaj mai amplu.

www.martingayford.co.uk


Rose Blake este artistă și ilustratoare. A făcut ilustrații pentru cărți, reviste, ziare și galerii de artă. Când avea unsprezece ani, a fost cu părinții la Los Angeles și l-a vizitat pe David Hockney. De atunci, este una dintre cele mai mari fane ale lui.

www.iamroseblake.com

Detalii produs
Despre David Hockney
David Hockney
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre David Hockney inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. David Hockney se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale David Hockney. Fiecare carte scrisa de David Hockney este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre David Hockney in categoria David Hockney astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O istorie a imaginilor pentru copii
Despre Martin Gayford
Martin Gayford
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Martin Gayford inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Martin Gayford se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Martin Gayford. Fiecare carte scrisa de Martin Gayford este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Martin Gayford in categoria Martin Gayford astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O istorie a imaginilor pentru copii
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-50%
BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
-20.4%
-20.4%
-15%
Istoria lumii pentru copii

Istoria lumii pentru copii

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-15%
-15%
Egiptul antic

Egiptul antic

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
-25%
-20%
-30%
Pachet Fii curios de sărbători 1

Pachet Fii curios de sărbători 1

PRP: 174.98 Lei 122.5 Lei
-12%
Corpul Uman – model 3D

Corpul Uman – model 3D

PRP: 61.2 Lei 53.86 Lei
-12%
-10%
Intrebari mari de la cei mici

Intrebari mari de la cei mici

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
-25%
Enciclopedie Dinozaurii

Enciclopedie Dinozaurii

PRP: 49.99 Lei 37.5 Lei
-15%
Enciclopedia copilului destept

Enciclopedia copilului destept

PRP: 149.99 Lei 127.5 Lei
PRP: 79 Lei

39.5 Lei