ANA-MARIA MARINIONUT SAVULESCU

Atlas geografic scolar. Romania

PRP: 29.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Atlas geografic scolar. Romania

Format
21X29.7
Număr pagini
72
Editura
Paralela 45
Autor
IONUT SAVULESCU,
ANA-MARIA MARIN
ISBN
9789734728268

Rezumat Atlas geografic scolar. Romania - ANA-MARIA MARIN, IONUT SAVULESCU

Atlasul Geografic al României este un titlu bine-venit în literatura școlară autohtonă. Autorii au realizat o lucrare cu o contribuție aparte atât din punct de vedere didactic, cât mai ales sub raport științific. Partea cartografică a atlasului este o premieră la noi, prin materialele diversificate ce acoperă aproape întreg spectrul geografiei regionale, însă unicitatea acesteia constă în producerea în mediul SIG (Sistem Informațional Geografic) a materialului. În acest scop, au fost utilizate, într-o formulă creativă și inovativă, acoperiri spațiale standard cu date vector și raster, de la informații furnizate de instituții publice din România la date climatice OMM WorldClim sau la acoperirea CORINE LAND COVER.

Detalii produs
Despre ANA-MARIA MARIN
ANA-MARIA MARIN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ANA-MARIA MARIN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ANA-MARIA MARIN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ANA-MARIA MARIN. Fiecare carte scrisa de ANA-MARIA MARIN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ANA-MARIA MARIN in categoria ANA-MARIA MARIN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre IONUT SAVULESCU
IONUT SAVULESCU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre IONUT SAVULESCU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. IONUT SAVULESCU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale IONUT SAVULESCU. Fiecare carte scrisa de IONUT SAVULESCU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre IONUT SAVULESCU in categoria IONUT SAVULESCU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec