Cristian Vornicu

Istoria Romaniei pentru copii in 100 de imagini

PRP: 34.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.9 Lei
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Istoria Romaniei pentru copii in 100 de imagini

Format
22 x 28 cm
Număr pagini
32
Editura
Niculescu
Autor
Cristian Vornicu
Anul publicării
2020
ISBN
9786063804823

Rezumat Istoria Romaniei pentru copii in 100 de imagini - Cristian Vornicu

La un secol de la Marea Unire de la Alba lulia (1 decembrie 1918), Istoria României pentru copii în 100 de imagini prezintă evenimente remarcabile din existenţa poporului român din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Autorul ne propune o călătorie captivantă, prin intermediul a 100 de imagini semnificative, în¬cepând cu istoria din perioada străveche, războaiele daco-romane, formarea statelor medievale româneşti, perioada de modernizare, proclamarea României ca regat, trecând prin cele două războaie mondiale, până la formarea României Mari, epoca comunismului, Revoluţia din decembrie 1989 şi culminând cu revenirea ţării noastre la democraţie, perioadă marcată de două momente definitorii: aderarea României la N.A.T.O. în 2004 şi integrarea României în Uniunea Europeană în 2007.Descrierea clară şi succintă a evenimentelor, precum şi prezentarea pe scurt a eroilor şi a personalităţilor neamului românesc fac din această lucrare un ghid esenţial care să ajute tinerele generaţii să-şi cunoască, dar mai ales să nu-şi uite istoria!
Detalii produs
Despre Cristian Vornicu
Cristian Vornicu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Vornicu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Vornicu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Vornicu. Fiecare carte scrisa de Cristian Vornicu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Vornicu in categoria Cristian Vornicu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 34.9 Lei

25.9 Lei