Alex FrithColin KingMinna Lacey

Descopera Matematica

PRP: 68 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
54.4 Lei
Carte ilustrata despre Matematica ce contine 86 de clapete in spatele carora se afla raspunsuri la intrebari din Matematica.
Carte ilustrata despre Matematica ce contine 86 de clapete in spatele carora se afla raspunsuri la intrebari din Matematica.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Descopera Matematica

Editura
DPH
Autor
Colin King,
Alex Frith,
Minna Lacey
ISBN
5948489358357

Rezumat Descopera Matematica - Minna Lacey, Alex Frith, Colin King

Carte ilustrată despre Matematică ce conține 86 de clapete în spatele cărora se află răspunsuri la întrebări din Matematică.

Ce este matematica?
La ce ne ajută ea?
Ridică clapetele și descoperă cât de fascinantă poate fi matematica.

 

Specificații
Pagini: 16 cartonate cu 86 de clapete
Mărimi: 28 x 22 cm
Copertă: Cartonată

Detalii produs
Despre Minna Lacey
Minna Lacey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Minna Lacey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Minna Lacey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Minna Lacey. Fiecare carte scrisa de Minna Lacey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Minna Lacey in categoria Minna Lacey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alex Frith
Alex Frith
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alex Frith inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alex Frith se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alex Frith. Fiecare carte scrisa de Alex Frith este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alex Frith in categoria Alex Frith astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Colin King
Colin King
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Colin King inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Colin King se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Colin King. Fiecare carte scrisa de Colin King este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Colin King in categoria Colin King astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 68 Lei

54.4 Lei