Kathleen Olmstead

O calatorie spre centrul Pamantului.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O calatorie spre centrul Pamantului.

Format
13,50 × 19,00 cm
Număr pagini
160
Editura
Curtea Veche
Autor
Kathleen Olmstead
Anul publicării
2014
ISBN
9786065886629

Rezumat O calatorie spre centrul Pamantului. - Kathleen Olmstead

După ce găsesc un mesaj vechi de sute de ani şi reuşesc să-l descifreze, reputatul profesor Lidenbrock şi nepotul său, Axel, pornesc într-o extraordinară călătorie spre vulcanul Snaeffels, sub atenta călăuzire a iscusitului Hans, un localnic islandez. De aici se deschide drumul către centrul Pământului, dar ce vor găsi oare aventurierii într-o călătorie care îi poartă spre tărâmuri neştiute şi în alte ere geologice? Cum vor fi date peste cap legile fizicii şi mai ales cum vor izbuti cei trei, după mii de kilometri parcurşi în adâncime, să mai vadă lumina zilei?


Povestea lor captivantă este şi o înduioşătoare istorisire despre curaj, loialitate şi dragoste. Unchiul Lidenbrock dă dovadă de o îndrăzneală ieşită din comun, Hans se arată a fi loial chiar dacă şi-ar fi putut părăsi de mult tovarăşii de drum, iar Axel găseşte prilej, chiar şi în cele mai negre împrejurări, să se gândească la iubita lui, Gräuben, şi la dragostea care îi leagă.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895 când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte Biblioteca pentru toți, astăzi, Curtea Veche Publishing vine, altruist și inspirat, în ajutorul copiilor și tinerilor țării.


Numărul cititorilor de carte a scăzut îngrijorător în România ultimelor două decenii. Tot mai puține volume ajung în mâinile copiilor și adolescenților, tot mai puține titluri se așază în biblioteca de familie a contemporanilor noștri.


La fel ca primii noștri Suverani, Carol I și Elisabeta, care erau absolut convinși de nevoia de carte pentru prosperitatea națiunii, Famil

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea O calatorie spre centrul Pamantului. înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Kathleen Olmstead
Kathleen Olmstead
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kathleen Olmstead inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kathleen Olmstead se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kathleen Olmstead. Fiecare carte scrisa de Kathleen Olmstead este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kathleen Olmstead in categoria Kathleen Olmstead astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O calatorie spre centrul Pamantului.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

BestSeller
-8.2%
-50% Extra
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 17.9 Lei
BestSeller
-9.2%
-20% Extra
BestSeller
-6.1%
-50% Extra
-59.6%
-50% Extra
Nou
-14.4%
-30% Extra
Familia Swift

Familia Swift

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-4%
-50% Extra
Hardcover
-22.9%
-50% Extra
Cress

Cress

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
Hardcover
-2%
-50% Extra
BestSeller
-4%
-50% Extra
-8.6%
-30% Extra
Tup și Influenterii Binelui

Tup și Influenterii Binelui

PRP: 65 Lei 41.6 Lei
-14.8%
-14.8%
Baiatul si Marea

Baiatul si Marea

PRP: 42 Lei 35.8 Lei
-3.3%
-50% Extra
-25%
Fram, ursul polar

Fram, ursul polar

PRP: 14.99 Lei 11.24 Lei
-5.1%
-20% Extra
-27.4%
Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia

PRP: 9.5 Lei 6.9 Lei
-6.2%
-20% Extra

15 Lei