Petre SimionVictor Nicolae

Memorator. Matematica pentru clasele 5-8. Algebra. Geometrie plana. Geometrie in spatiu. (resigilat)

PRP: 19.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Memorator. Matematica pentru clasele 5-8. Algebra. Geometrie plana. Geometrie in spatiu. (resigilat)

Format
105x135
Număr pagini
88
Editura
Niculescu
Autor
Petre Simion,
Victor Nicolae
Anul publicării
2016
ISBN
R9789737489746

Rezumat Memorator. Matematica pentru clasele 5-8. Algebra. Geometrie plana. Geometrie in spatiu. (resigilat) - Victor Nicolae, Petre Simion

Memorator. Matematică pentru clasele 5-8 este structurat în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, fiind un instrument util elevilor de gimnaziu atât pe parcursul celor patru ani de studiu (în timpul învăţării curente şi al recapitulărilor semestriale şi anuale), cât şi pentru pregătirea Evaluării Naţionale de la sfârşitul clasei a Vlll-a.În această lucrare, autorii propun o prezentare clară şi sistematică a noţiunilor teoretice de matematică, formule şi aplicaţii pentru algebră, geometrie plană şi geometrie în spaţiu.
Detalii produs
  • Memorator. Matematica pentru clasele 5-8. Algebra. Geometrie plana. Geometrie in spatiu. (resigilat) Memorator. Matematica pentru clasele 5-8. Algebra. Geometrie plana. Geometrie in spatiu. (resigilat)
  • Format 105x135
  • Număr pagini 88
  • Editura Niculescu
  • Autor Petre Simion,Victor Nicolae
  • Anul publicării 2016
  • ISBN R9789737489746
  • Scor Bestseller
Despre Victor Nicolae
Victor Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Victor Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Victor Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Victor Nicolae. Fiecare carte scrisa de Victor Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Victor Nicolae in categoria Victor Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Petre Simion
Petre Simion
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petre Simion inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petre Simion se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petre Simion. Fiecare carte scrisa de Petre Simion este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petre Simion in categoria Petre Simion astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-25.2%
-10.1%
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
PRP: 19.9 Lei

16.9 Lei