Dr. Suzie Sheehy

Materia tuturor lucrurilor

PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Materia tuturor lucrurilor

Format
130x200
Număr pagini
448
Editura
Lifestyle
Autor
Dr. Suzie Sheehy
Anul publicării
2022
ISBN
9786067893588

Rezumat Materia tuturor lucrurilor - Dr. Suzie Sheehy

12 experimente care au schimbat lumea „Fiorul descoperirii științifice capătă o semnificație reală.” – The Times Uluitoarea poveste a fizicii secolului XX, relatată prin intermediul a 12 experimente revoluționare! Cum a reușit o foiță de aur să schimbe cu totul imaginea noastră despre atomi? Ce rol a jucat balonul cu aer cald în descoperirea radiației cosmice? Cum au contribuit la inventarea World Wide Web-ului experimentele premergătoare punerii în funcțiune a acceleratorului Large Hadron Collider? În Materia tuturor lucrurilor, dr. Suzie Sheehy ne face cunoștință cu oamenii care, printr-o combinație de geniu, persistență și noroc, au pus în operă experimentele revoluționare din secolul XX care au schimbat cursul istoriei. De la descoperirea întâmplătoare a razelor X într-un mic laborator din Germania la oamenii de știință care au încercat să arate că Einstein s-a înșelat (demonstrând fără voia lor că avusese dreptate), până la cursa pentru scindarea atomului, Sheehy ne arată felul în care cei mai străluciți fizicieni experimentaliști au influențat nenumărate aspecte ale vieții din zilele noastre. Radioul, televiziunea, telefoanele inteligente, instalațiile RMN, echipamentele radar și cuptoarele cu microunde, printre multe altele – toate acestea au devenit posibile ca urmare a hotărârii de a înțelege și a controla lumea microscopică. Cartea de față prilejuiește o relatare fascinantă a experimentelor surprinzătoare și, uneori, accidentale, care ne-au transformat lumea, precum și o celebrare a creativității și curiozității celor aflați în spatele acestor experimente. „Materia tuturor lucrurilor… aduce în prim-plan starurile fizicii experimentale, oamenii care au făcut observații directe, au creat ipoteze și au construit instalații care emit fascicule de materie și energie pentru a testa concordanța dintre teorie și realitate.” – The Times „O relatare cuprinzătoare, dar detaliată și antrenantă, a 100 de ani de progres științific. Sheehy argumentează că, animați de curiozitate, persistență și spirit de colaborare, vom putea depăși provocări care în prezent par insurmontabile.” – New Scientist „Această carte fascinantă și captivantă surprinde entuziasmul radical al științei experimentaliste, așa cum este ea practicată. Se citește ca un thriller, presărat cu unele dintre cele mai profunde idei pe care le-au avut vreodată oamenii.” – Brian Eno, muzician, deținător al medaliei Stephen Hawking pentru comunicare științifică
Detalii produs
Despre Dr. Suzie Sheehy
Dr. Suzie Sheehy
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Suzie Sheehy inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Suzie Sheehy se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Suzie Sheehy. Fiecare carte scrisa de Dr. Suzie Sheehy este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Suzie Sheehy in categoria Dr. Suzie Sheehy astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Non-fictiune, Stiinta si tehnica

Dopamina

Dopamina

PRP: 55 Lei

46.8 Lei

Instalatii electrice - pas cu pas

Instalatii electrice - pas cu pas

PRP: 38.44 Lei

36.5 Lei

O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 45 Lei

38.3 Lei

Codul lui Dumnezeu

Codul lui Dumnezeu

PRP: 35 Lei

26.3 Lei

Fizica povestita

Fizica povestita

PRP: 119.9 Lei

105.5 Lei

Creierul, povestea noastra

Creierul, povestea noastra

PRP: 54 Lei

48.6 Lei

Călătorie în jurul omului

Călătorie în jurul omului

PRP: 27 Lei

23.7 Lei

De ce nu fac zebrele ulcer?

De ce nu fac zebrele ulcer?

PRP: 89 Lei

75.7 Lei

Societatea digitala

Societatea digitala

PRP: 39.9 Lei

35.1 Lei

Stiinta din filmul Interstellar

Stiinta din filmul Interstellar

PRP: 55 Lei

48.4 Lei

Halucinații

Halucinații

PRP: 37 Lei

32.5 Lei

Maimuța goală

Maimuța goală

PRP: 37 Lei

31.8 Lei

PRP: 65 Lei

52 Lei