ADRIENNE MASON

Materia: solida, lichida, gazoasa

Seria enciclopedia picilor
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Materia: solida, lichida, gazoasa

Format
20X26
Număr pagini
32
Editura
Paralela 45
Autor
ADRIENNE MASON
ISBN
9789734722631

Rezumat Materia: solida, lichida, gazoasa - ADRIENNE MASON

Un excelent auxiliar pentru domeniul experienţial ştiinţe şi disciplina „Matematică şi explorarea mediului”! O adevărată carte de ştiinţă creată special pentru preşcolari şi elevii din clasa pregătitoare şi clasa I, cu noţiuni despre MATERIE: solidă, lichidă şi gazoasă, pe înţelesul copiilor, care îi ajută să cunoască lumea înconjurătoare, le stimulează curiozitatea de a o cerceta şi le permite să efectueze activităţi matematice pe baza unor situaţii practice. Cartea cuprinde: • prezentarea celor trei stări de agregare a materiei, prin explicaţii clare şi simple şi ilustraţii amănunţite; • experimente amuzante şi reţete sau combinaţii care încurajează observaţii ştiinţifice şi activităţi matematice; • o secţiune specială pentru părinţi şi cadre didactice, cu idei şi informaţii care să îi ajute să răspundă întrebărilor curioase ale copiilor, respectiv să-şi pregătească activităţile didactice curriculare.

Detalii produs
Despre ADRIENNE MASON
ADRIENNE MASON
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ADRIENNE MASON inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ADRIENNE MASON se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ADRIENNE MASON. Fiecare carte scrisa de ADRIENNE MASON este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ADRIENNE MASON in categoria ADRIENNE MASON astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0