PRP: 34.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului - Clasa 1

Format
205x260
Număr pagini
144
Editura
Litera
Autor
Mihaela Cârja,
Elena Niculae,
Gabriela Bărbulescu,
Alina Carmen Birta,
Ana-Maria Cănăvoiu
Anul publicării
2023
ISBN
9786303191928

Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Ana-Maria Cănăvoiu, Elena Niculae, Mihaela Cârja, Alina Carmen Birta, Gabriela Bărbulescu

Manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I este structurat pe unitati tematice care dezvolta continuturile din programa. Prezentate intr-o forma deosebit de atractiva, lectiile cuprind exemple de activitati care conduc la formarea competentelor specifice disciplinei. Organizarea continutului permite crearea de relatii cu celelalte discipline studiate.
Detalii produs
Despre Ana-Maria Cănăvoiu
 Ana-Maria Cănăvoiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana-Maria Cănăvoiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana-Maria Cănăvoiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana-Maria Cănăvoiu. Fiecare carte scrisa de Ana-Maria Cănăvoiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana-Maria Cănăvoiu in categoria Ana-Maria Cănăvoiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1, TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALĂ – Clasa I
Despre Elena Niculae
Elena Niculae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Niculae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Niculae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Niculae. Fiecare carte scrisa de Elena Niculae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Niculae in categoria Elena Niculae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1, TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALĂ – Clasa I
Despre Mihaela Cârja
Mihaela Cârja
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Cârja inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Cârja se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Cârja. Fiecare carte scrisa de Mihaela Cârja este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Cârja in categoria Mihaela Cârja astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1, TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALĂ – Clasa I
Despre Alina Carmen Birta
Alina Carmen Birta
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Carmen Birta inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Carmen Birta se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Carmen Birta. Fiecare carte scrisa de Alina Carmen Birta este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Carmen Birta in categoria Alina Carmen Birta astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1
Despre Gabriela Bărbulescu
Gabriela Bărbulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriela Bărbulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriela Bărbulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriela Bărbulescu. Fiecare carte scrisa de Gabriela Bărbulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriela Bărbulescu in categoria Gabriela Bărbulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-10.1%
PRP: 34.99 Lei

27.9 Lei