Anton NegrilaMaria Negrila

Matematica - Clasa 8 - Teme recapitulative

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 8 - Teme recapitulative

Dimensiune
200x260
Număr pagini
88
Editura
Paralela 45
Autor
Anton Negrila,
Maria Negrila
Anul publicării
2022
ISBN
9789734734634

Rezumat Matematica - Clasa 8 - Teme recapitulative - Anton Negrila, Maria Negrila

Seria de lucrari MATE 2000+ TEME vine in sprijinul elevilor si profesorilor prin oferirea unui material didactic extrem de util pentru recapitularea, sistematizarea si consolidarea materiei parcurse de-a lungul anului scolar fiind un excelent instrument de antrenament asociat auxiliarelor Paralelei 45. Lucrarile au o structura echilibrata, contin exercitii si probleme compuse pe diferite grade de dificultate si cuprind o gama variata de probleme de matematica aplicata in cotidian, conform spiritului programelor scolare si examenului de Evaluare Nationala. Toti copiii care sunt dispusi sa abordeze problemele de matematica ca o provocare se pot exersa parcurgand gradual exercitiile si problemele cuprinse in fiecare capitol. Se vor consolida astfel notiunile teoretice, se vor dobandi metode de rezolvare, algoritmi de calcul si competente specifice fiecarui context matematic.
Detalii produs
Despre Anton Negrila
Anton Negrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anton Negrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anton Negrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anton Negrila. Fiecare carte scrisa de Anton Negrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anton Negrila in categoria Anton Negrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Negrila
Maria Negrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Negrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Negrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Negrila. Fiecare carte scrisa de Maria Negrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Negrila in categoria Maria Negrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei

20 Lei