Anton NegrilaMaria Negrila

Matematica - Clasa 8 Partea 2 - Consolidare

PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 8 Partea 2 - Consolidare

Dimensiune
165x235
Număr pagini
232
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Negrila,
Anton Negrila
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737659

Rezumat Matematica - Clasa 8 Partea 2 - Consolidare - Anton Negrila, Maria Negrila

Seria de lucrari MATE 2000+ CONSOLIDARE, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive. Prin urmare, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute: • un text teoretic succint, obligatoriu (rezumat al continuturilor invatarii propuse de programa) care cuprinde notiuni si relatii (introduse prin definitii si notatii corespunzatoare), proprietati (teoreme, propozitii etc), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc). Pentru a fi bine intelese si retinute de elevi, notiunile teoretice sunt insotite de exemple si modele de rezolvari; • un text teoretic neobligatoriu, destinat aprofundarii suplimentare de catre elevii preocupati de performanta a continuturilor propuse de programa, in vederea obtinerii unor rezultate deosebite la concursuri si olimpiade scolare; • activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa (afterschool, homeschooling), care grupeaza tipuri diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta. Aceasta abordare modulara permite aplicarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev stiu / vreau sa stiu / am invatat; • utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare; • evaluari ale progresului invatarii prin teste conforme cu standardele Ministerului Educatiei si Cercetarii;

Detalii produs
Despre Anton Negrila
Anton Negrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anton Negrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anton Negrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anton Negrila. Fiecare carte scrisa de Anton Negrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anton Negrila in categoria Anton Negrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Negrila
Maria Negrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Negrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Negrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Negrila. Fiecare carte scrisa de Maria Negrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Negrila in categoria Maria Negrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei
PRP: 28 Lei

26.5 Lei