Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 5 - Standard

Format
165x235
Număr pagini
248
Editura
Paralela 45
Autor
Gabriel Popa,
Gheorghe Iurea,
Gabriela Zanoschi,
Adrian Zanoschi,
Ioana Anton
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739240

Rezumat Matematica - Clasa 5 - Standard - Gheorghe Iurea, Gabriela Zanoschi, Ioana Anton, Adrian Zanoschi, Gabriel Popa

Matematica. Aritmetica, geometrie. Clasa a V-a. Standard


Seria de lucrari Mate 2000+Standard a aparut din necesitatea sistematizarii si a interpretarii creative si aplicative a notiunilor din noua programa, in scopul armonizarii practicii scolare cu setul de competente impus si cu specificul subiectelor de examen. Am urmarit trecerea de la formarea notiunilor si a deprinderilor elementare de operare cu acestea, la dezvoltarea rationamentului matematic riguros.

Conceptele si notiunile abstracte, firesti domeniului, sunt modelate astfel incat elevul sa vada si sa exerseze aplicatiile practice ale matematicii, fiind pus permanent in situatia de a adapta aparatul teoretic la necesitatile si la provocarile vietii de zi cu zi. Invatarea devine, prin aceasta deschidere catre realitatea concreta, placuta si necesara.

Problemele propuse sunt gandite gradual, atat ca dificultate, cat si din punct de vedere metodic, incat profesorul sa le adapteze in mod nuantat ritmului de pregatire al elevilor. La finalul culegerii se regasesc raspunsurile sau solutiile problemelor.

Speram ca lucrarile din seria Mate 2000+Standard vor aduce bucuria invatarii pentru elevii carora se adreseaza, iar colegii nostri profesori vor gasi in ele instrumente utile pentru indrumarea copiilor. Succes tuturor! - Autorii

Detalii produs
Despre Gheorghe Iurea
Gheorghe Iurea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Iurea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Iurea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Iurea. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Iurea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Iurea in categoria Gheorghe Iurea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gabriela Zanoschi
Gabriela Zanoschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriela Zanoschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriela Zanoschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriela Zanoschi. Fiecare carte scrisa de Gabriela Zanoschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriela Zanoschi in categoria Gabriela Zanoschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 - Standard, Matematica - Clasa 6 - Standard
Despre Ioana Anton
 Ioana Anton
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Anton inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Anton se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Anton. Fiecare carte scrisa de Ioana Anton este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Anton in categoria Ioana Anton astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 - Standard, Matematica - Clasa 6 - Standard
Despre Adrian Zanoschi
Adrian Zanoschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Zanoschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Zanoschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Zanoschi. Fiecare carte scrisa de Adrian Zanoschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Zanoschi in categoria Adrian Zanoschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gabriel Popa
Gabriel Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriel Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriel Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriel Popa. Fiecare carte scrisa de Gabriel Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriel Popa in categoria Gabriel Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei

Cumparate impreuna cu Matematica - Clasa 5 - Standard

36 Lei