Popa Cătălina Florentina

Manageri si leadership

PRP: 43 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
37.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Manageri si leadership

Format
145x210
Număr pagini
196
Editura
Pro Universitaria
Autor
Popa Cătălina Florentina
Anul publicării
2022
ISBN
9786062616076

Rezumat Manageri si leadership - Popa Cătălina Florentina

Lucrarea „Manageri și Leadership” se adreseaza studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniul managementului, cercetatorilor și practicienilor din domeniul managementului, dar și antreprenorilor, managerilor și liderilor din cadrul organizațiilor, care doresc sa se familiarizeze cu noțiunea de „manager”, dar și cu noțiunea de „leadership”. Lucrarea ofera o abordare structurata a conceptului de „manager”, prin intermediul primelor trei capitole fiind evidențiate importanța managerului in exercitarea funcțiilor managementului, contribuția eficienței muncii managerului asupra obținerii rezultatelor notabile in cadrul organizațiilor, dar și principalele modalitați de eficientizare a muncii managerilor. Urmatoarele doua capitole abordeaza intr-un mod coerent și riguros fundamentele leadershipului, dar și principalele aspecte privind noțiunea de „lider”.
Detalii produs
Despre Popa Cătălina Florentina
Popa Cătălina Florentina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Popa Cătălina Florentina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Popa Cătălina Florentina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Popa Cătălina Florentina. Fiecare carte scrisa de Popa Cătălina Florentina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Popa Cătălina Florentina in categoria Popa Cătălina Florentina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 43 Lei

37.8 Lei