Ovidiu-Iulian Bunea

Managementul vanzarilor in contextul concurential actual. Un demers teoretic si aplicativ

PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Managementul vanzarilor in contextul concurential actual. Un demers teoretic si aplicativ

Format
145x200
Număr pagini
200
Editura
Pro Universitaria
Autor
Ovidiu-Iulian Bunea
Anul publicării
2022
ISBN
9786062615338

Rezumat Managementul vanzarilor in contextul concurential actual. Un demers teoretic si aplicativ - Ovidiu-Iulian Bunea

Lucrarea abordeaza un subiect esențial pentru asigurarea și dezvoltarea competitivitații unei firme in condițiile economiei de piața ca stare organizaționala, mai ales in mediul economic actual. Astfel, autorul țintește catre contribuții noi atat din punct de vedere teoretic, dar mai ales din punct de vedere al unor rezultate practice. Contextul economic actual face ca astazi clienții sa beneficieze de numeroase opțiuni de cumparare, astfel incat firmele sunt obligate sa identifice și sa adopte cele mai potrivite modalitați de a relaționa cu clienții, in condiții de eficiența și eficacitate. Aceste provocari au facut ca importanța activitaților de vanzare sa creasca sub influența a doua aspecte: nevoia de a pastra clienții in condițiile unei concurențe acerbe și nevoia de a identifica și atrage noi clienți. Privind din aceasta perspectiva, aceasta lucrare identifica modalitați eficiente și eficace in vederea unei repoziționari a activitaților de vanzare, nu numai prin utilizarea unor metode clasice de management, dar și prin insușirea și utilizarea unor instrumente statistice actuale, consacrate in literatura de specialitate și cu utilitate dovedita.
Detalii produs
Despre Ovidiu-Iulian Bunea
Ovidiu-Iulian Bunea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ovidiu-Iulian Bunea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ovidiu-Iulian Bunea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ovidiu-Iulian Bunea. Fiecare carte scrisa de Ovidiu-Iulian Bunea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ovidiu-Iulian Bunea in categoria Ovidiu-Iulian Bunea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 40 Lei

35.2 Lei