Ben S. BernankeHenry M. PaulsonTimothy F. Geithner

Lupta cu focul. Criza financiara si lectiile ei

PRP: 47 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lupta cu focul. Criza financiara si lectiile ei

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
ACT SI POLITON
Autor
Ben S. Bernanke,
Timothy F. Geithner,
Henry M. Paulson
Anul publicării
2022
ISBN
9786069139127

Rezumat Lupta cu focul. Criza financiara si lectiile ei - Henry M. Paulson, Timothy F. Geithner, Ben S. Bernanke

Lupta cu focul: Criza financiara si lectiile ei/ Firefighting: The Financial Crisis and Its Lessons de Ben S. Bernanke, Timothy F. Geithner si Henry M. Paulson Jr. este un studiu foarte interesant si bine documentat despre teoria si practica combaterii dezastrelor financiare. Cartea vorbeste mai exact despre marea criza financiara din 2008, despre cum s-a produs ea, si mai ales, despre lectiile ei, care s-ar putea dovedi folositoare pentru reducerea daunelor viitoarelor crize. Cei trei autori ai cartii au ocupat functii de decizie in timpul marii crize financiare din 2008: Ben S. Bernanke era presedintele Rezervei Federale, Henry M. Paulson Jr., secretarul Trezoreriei, iar Timothy F. Geithner, presedintele Bancii Rezervei Federale din New York. Fiecare dintre ei a contribuit astfel, prin natura functiei ocupate, la masurile luate in fata catastrofei care a inabusit creditele globale, a devastat finantele globale si a lasat economia americana prada unei recesiuni de proportii, nemaiintalnite de pe vremea cozilor la alimente si a bidonvilurilor din anii '30.
Detalii produs
Despre Henry M. Paulson
Henry M. Paulson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Henry M. Paulson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Henry M. Paulson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Henry M. Paulson. Fiecare carte scrisa de Henry M. Paulson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Henry M. Paulson in categoria Henry M. Paulson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Timothy F. Geithner
Timothy F. Geithner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Timothy F. Geithner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Timothy F. Geithner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Timothy F. Geithner. Fiecare carte scrisa de Timothy F. Geithner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Timothy F. Geithner in categoria Timothy F. Geithner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ben S. Bernanke
 Ben S. Bernanke
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ben S. Bernanke inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ben S. Bernanke se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ben S. Bernanke. Fiecare carte scrisa de Ben S. Bernanke este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ben S. Bernanke in categoria Ben S. Bernanke astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Economie

PRP: 47 Lei

39.9 Lei