PRP: 44.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.67 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba si literatura romana - Clasa 3 - Manual

Dimensiune
205x260
Număr pagini
160
Editura
Aramis
Autor
Laura Piros,
Elisabeta Maria Minecuta,
Raluca Voina,
Petru Bucurenciu,
Mariana Norel
Anul publicării
2022
ISBN
9786060094524

Rezumat Limba si literatura romana - Clasa 3 - Manual - Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Elisabeta Maria Minecuta, Raluca Voina, Laura Piros

Manualul de Limba si literatura romana pentru clasa a III-a, realizat de autori cu experienta in crearea de resurse educationale, propune o abordare prietenoasa, interactiva si moderna a continuturilor si a prevederilor din programa scolara. Va invitam sa descoperiti in paginile acestuia texte adaptate nivelului de varsta, notiuni teoretice prezentate intr-o maniera clara si unitara, respectiv aplicatii originale si variate, toate menite sa contribuie la formarea si la dezvoltarea competentelor generale si specifice.
Detalii produs
Despre Mariana Norel
Mariana Norel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Norel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Norel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Norel. Fiecare carte scrisa de Mariana Norel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Norel in categoria Mariana Norel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Petru Bucurenciu
Petru Bucurenciu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petru Bucurenciu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petru Bucurenciu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petru Bucurenciu. Fiecare carte scrisa de Petru Bucurenciu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petru Bucurenciu in categoria Petru Bucurenciu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elisabeta Maria Minecuta
Elisabeta Maria Minecuta
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elisabeta Maria Minecuta inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elisabeta Maria Minecuta se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elisabeta Maria Minecuta. Fiecare carte scrisa de Elisabeta Maria Minecuta este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elisabeta Maria Minecuta in categoria Elisabeta Maria Minecuta astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Raluca Voina
Raluca Voina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raluca Voina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raluca Voina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raluca Voina. Fiecare carte scrisa de Raluca Voina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raluca Voina in categoria Raluca Voina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba si literatura romana - Clasa 3 - Manual
Despre Laura Piros
Laura Piros
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Piros inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Piros se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Piros. Fiecare carte scrisa de Laura Piros este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Piros in categoria Laura Piros astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALĂ – Clasa I, Limba si literatura romana - Clasa 3 - Manual
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
-25.1%
Cele mai frumoase fabule

Cele mai frumoase fabule

PRP: 5.98 Lei 4.48 Lei
-10%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 21.73 Lei
-10%
Gramatica standard a limbii engleze

Gramatica standard a limbii engleze

PRP: 28.88 Lei 25.99 Lei
-25.1%
-10%
Teste de fizica pentru Bacalaureat

Teste de fizica pentru Bacalaureat

PRP: 34.9 Lei 31.41 Lei
-14.9%
PRP: 44.9 Lei

33.67 Lei