Mariana NorelMihaela DraguPetru Bucurenciu

Limba si literatura romana. Caietul elevului cls a VII-a

PRP: 24.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.74 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba si literatura romana. Caietul elevului cls a VII-a

Editura
Aramis
Autor
Petru Bucurenciu,
Mihaela Dragu,
Mariana Norel
ISBN
9786060092223

Rezumat Limba si literatura romana. Caietul elevului cls a VII-a - Mariana Norel, Mihaela Dragu, Petru Bucurenciu

Caietul elevului pentru clasa a VII-a, auxiliar al manualului de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a, Editura Aramis, București, 2019, al acelorași autori, este structurat în 6 unități de învățare, subordonate tematic temei generale Orizonturile lumii și cunoașterii (1. Școala – primul orizont al cunoașterii; 2. Emoțiile, poezia sufletului; 3. Oameni și obiceiuri; 4. Călătoria de inițiere; 5. Tainele lumii; 6. Valorile mele, valorile celorlalți). Fiecare unitate urmează aceleași secvențe de activitate (de exemplu, pentru Unitatea de învățare 1, A. Aplică ce ai învățat; B. Exersează textul narativ și caracterizarea personajului; C. Exersează propoziția, fraza, conjuncția și categoriile semantice ale cuvintelor; D. Află mai multe; E. Poți mai mult; F. Autoevaluează-te), valorificând texte variate: literare și nonliterare (continue, discontinue, multimodale). Acestea sunt însoțite de aplicații care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competențelor dobândite într-un mod atractiv, interactiv și interdisciplinar. Aplicațiile care se adresează elevilor capabili de performanțe superioare sunt marcate prin asterisc.

Periplul prin diferite genuri literare, prin literatura română sau universală, clasică sau contemporană, oferă căi inedite de pătrundere în tainele limbii, stimulând dorința și interesul elevilor pentru lectură, respectiv conștientizarea importanței disciplinei pentru viața de zi cu zi – socială, profesională, culturală.


Detalii produs
Despre Mariana Norel
Mariana Norel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Norel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Norel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Norel. Fiecare carte scrisa de Mariana Norel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Norel in categoria Mariana Norel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Dragu
Mihaela Dragu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Dragu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Dragu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Dragu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Dragu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Dragu in categoria Mihaela Dragu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba si literatura romana. Caietul elevului cls a VII-a, Limba si literatura romana - manual pentru cls a VII-a
Despre Petru Bucurenciu
Petru Bucurenciu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petru Bucurenciu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petru Bucurenciu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petru Bucurenciu. Fiecare carte scrisa de Petru Bucurenciu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petru Bucurenciu in categoria Petru Bucurenciu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-25%
Culegerea de matematica cls a V-a

Culegerea de matematica cls a V-a

PRP: 21.99 Lei 16.49 Lei
-20%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 69.9 Lei 55.9 Lei
-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-0%
-15%
Informatică și TIC clasa a VII-a

Informatică și TIC clasa a VII-a

PRP: 32.9 Lei 27.96 Lei
-0%
-0%
PRP: 24.99 Lei

18.74 Lei