Eugenia Laura TudorIon Popa

LIMBA ROMANA. TESTE-GRILA pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi

PRP: 39.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.91 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații LIMBA ROMANA. TESTE-GRILA pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi

Format
15 x 23 cm
Număr pagini
384
Editura
Niculescu
Autor
Ion Popa,
Eugenia Laura Tudor
Anul publicării
2019
ISBN
9786063802607

Rezumat LIMBA ROMANA. TESTE-GRILA pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi - Eugenia Laura Tudor, Ion Popa

Rezolvările testelor-grilă de limba română pot fi descărcate de la secţiunea Pagini interior. Lucrarea se adresează absolvenţilor de liceu care doresc să susţină examen de admitere la Academia de Poliţie, la şcolile postliceale de agenţi de poliţie şi de subofiţeri jandarmi, la unele facultăţi de drept, de relaţii publice şi comunicare sau la unele facultăţi ale Academiei Forţelor Terestre.   Conţinutul acestei lucrări este structurat în trei părţi: prima parte cuprinde teste realizate în funcţie de nivelurile limbii (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxa propoziţie şi a frazei), partea a doua conţine teste date la Academia de Poliţie şi teste date la şcolile de agenţi şi de subofiţeri în perioada 1999-2003, respectiv 2000-2005, neincluse, în general, în alte auxiliare didactice, iar partea a treia este formată din teste realizate de autori. Majoritatea testelor sunt însoţite de soluţii şi de explicaţiile necesare pentru înţelegerea acestora.   Noutatea acestei lucrări, faţă de altele similare, este dată de prezenţa unor teste neîntâlnite în auxiliarele deja existente pe piaţă şi de rezolvările acestora. Testele concepute de autori sunt structurate modular, în jurul unui enunţ figurând mai multe întrebări care vizează diverse aspecte ale limbii.
Detalii produs
Despre Eugenia Laura Tudor
Eugenia Laura Tudor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eugenia Laura Tudor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eugenia Laura Tudor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eugenia Laura Tudor. Fiecare carte scrisa de Eugenia Laura Tudor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eugenia Laura Tudor in categoria Eugenia Laura Tudor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
LIMBA ROMÂNĂ. TESTE-GRILĂ pentru admiterea la Academia de Poliție și la școlile postliceale de poliție și jandarmi
Despre Ion Popa
Ion Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Popa. Fiecare carte scrisa de Ion Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Popa in categoria Ion Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10%
Germana rapidă

Germana rapidă

PRP: 13.44 Lei 12.09 Lei

Cumparate impreuna cu LIMBA ROMANA. TESTE-GRILA pentru admiterea la Academia de Politie si la scolile postliceale de politie si jandarmi

PRP: 39.9 Lei

35.91 Lei