Nicoleta DanilaPetronela Colbea

Limba engleza

Gramatica si vocabular. 3000 de exercitii tip grila pentru admiterea in invatamantul superior
PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba engleza

Dimensiune
165x235
Număr pagini
280
Editura
Paralela 45
Autor
Petronela Colbea,
Nicoleta Danila
Anul publicării
2021
ISBN
9789734734825

Rezumat Limba engleza - Nicoleta Danila, Petronela Colbea

Aceasta lucrare constituie un instrument util de (auto-)evaluare in vederea obtinerii unor rezultate cat mai bune la proba de limba engleza din cadrul examenului de bacalaureat sau la examenele Cambridge, TOEFL, SAT si, totodata, se adreseaza candidatilor care vor sustine proba de admitere in invata­mantul superior la Academia de Politie, Academia Tehnica Militara, Academia de Aviatie, Subofiteri, Litere - Limbi straine, Stiinte economice, diverse sectii cu predare in limba engleza.

 

Lucrarea cuprinde 3000 de exercitii tip grila cu patru variante posibile de raspuns, primele zece capitole vizand morfologia, urmatoarele cinci capitole - probleme de sintaxa, doua capitole sunt dedicate vocabularului, iar in incheiere sunt propuse o multitudine de exercitii generale recapitulative, completate prin 30 de teste finale. La finalul lucrarii sunt redate solutiile tuturor exercitiilor.

 

Cartea se pliaza pe dificultatile de invatare si fixare ale gramaticii limbii engleze cu care se confrunta elevul roman, fiind elaborata in concordanta cu programa scolara pentru bacalaureat si cu modelele de subiecte de admitere elaborate la facultatile vizate.

Detalii produs
Despre Nicoleta Danila
Nicoleta Danila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicoleta Danila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicoleta Danila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicoleta Danila. Fiecare carte scrisa de Nicoleta Danila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicoleta Danila in categoria Nicoleta Danila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba engleza
Despre Petronela Colbea
Petronela Colbea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petronela Colbea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petronela Colbea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petronela Colbea. Fiecare carte scrisa de Petronela Colbea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petronela Colbea in categoria Petronela Colbea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei
PRP: 35 Lei

33.25 Lei