Adrian Bejan

Libertate si evolutie

Ierarhii in natura, societate si stiinta
PRP: 49.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36.49 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Libertate si evolutie

Format
137x200
Număr pagini
224
Editura
Litera
Autor
Adrian Bejan
Anul publicării
2023

Rezumat Libertate si evolutie - Adrian Bejan

Volumul de față începe prin a ne prezenta designul familiar pe care îl găsim în jurul și în interiorul nostru (precum „ramurile” desenate de bazinele hidrografice, de plămânii umani, de sistemul circulator și de traficul din marile orașe). Ne arată apoi cum aceste sisteme sunt alimentate de motoare naturale care se află pretutindeni și cum acestea evoluează încontinuu datorită libertății. În cele din urmă, profesorul Bejan explică modul în care oamenii, precum orice alt lucru care se mișcă pe pământ, sunt conduși de forța „motoarelor“ care consumă combustibil și hrană și că mișcarea lor disipează complet puterea motrice și o schimbă în mod constant pentru un acces mai facil, economii de scară, eficiență, inovație și viață.

Scrisă pentru un public larg de toate vârstele, inclusiv pentru cititori interesați de știință, de imagini din natură, de similaritate și de nonuniformitate, de istorie și de viitor, dar și pentru cei care își găsesc pur și simplu bucuria în jocul ideilor, cartea arată cât de numeroase concepte de „schimbare de design” capătă o justificare științifică solidă și cum ele coexistă alături de evoluția naturii, a societății, a tehnologiei și a științei.

Detalii produs
  • Libertate si evolutie Libertate si evolutie
  • Format 137x200
  • Număr pagini 224
  • Editura Litera
  • Autor Adrian Bejan
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9786063377907
  • Scor Bestseller
Despre Adrian Bejan
Adrian Bejan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Bejan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Bejan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Bejan. Fiecare carte scrisa de Adrian Bejan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Bejan in categoria Adrian Bejan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-27.6%
PRP: 49.99 Lei

36.49 Lei