Delia Moretti

Legile nescrise ale vietii

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Legile nescrise ale vietii

Număr pagini
365
Editura
Petale Scrise
Autor
Delia Moretti
ISBN
9786069509029

Rezumat Legile nescrise ale vietii - Delia Moretti

Cortina a căzut în urmă cu mult timp, iar în lumina reflectoarelor au rămas două inimi pustiite care odinioară împărțeau aceeași casă și pat.

Din cele mai vechi timpuri se știe că inima poate fi împărțită în două, dar ceea ce nu este cunoscut e faptul că nu întotdeauna cele două jumătăți se potrivesc.

S-a încercat imposibilul înainte de toate, șlefuirea, iar mai apoi retăierea, dar cele două jumătăți nu s-au regăsit și, în felul acesta s-a produs inevitabilul, despărțirea lor.

S-au pierdut cuvinte și emoții, s-au rupt legături crezute strânse, s-au destrămat idealuri ascunse, dar, în același timp, după cum spun bătrânii: după o căzătură zdravănă, o ființă inteligentă se ridică întotdeauna cu forțe proaspete pentru a-și continua drumul prin viață.

„Două inimii rebele ținute împreună de către un trup nevinovat.” – Ottavio De Rosa

Detalii produs
Despre Delia Moretti
Delia Moretti
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Delia Moretti inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Delia Moretti se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Delia Moretti. Fiecare carte scrisa de Delia Moretti este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Delia Moretti in categoria Delia Moretti astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


P

Pana Catalina

O poveste cu italieni focoși

O minunăție de poveste. Cartea asta te trece prin niște stări pe care nu le poți descrie. Treci de la furie, la agonie, la fericire în câteva clipe. Este o lectură ușoară, dar complexă, prin substanța întâmplărilor și confruntările personajelor în dialoguri delicioase. Știm cu toții cât de colerici sunt italienii. Merită 10 steluțe, dar pot da doar 5. :)

G

Georgeta Dinu

O carte diafana

Drumul greșit pe care a apucat s-a dovedit a fi calea spre o viață nouă la care Daria nici măcar nu visa. Legile nescrise ale vieții - Două inimi, un singur trup este o carte ce te obligă să o citești, odată ce i-ai deschis paginile, căci în spatele coperții diafane se află sentimente și trăiri intense, personaje vulcanice, dragoste și prietenie. Delia Moretti surprinde din nou cu profunzimea scriiturii sale, reușind să abordeze subiecte delicate, pe care nu le-am mai întâlnit în alte cărți și care m-au tulburat până la lacrimi. Autoarea are darul de a însufleți personajele. Ajungi să le cunoști ca pe proprii vecini și ti-ai dori să iți fie prieteni. O poveste ce oferă tot ce ai nevoie pentru o după-amiază de lectură cu adevărat perfectă. Adăugați un pahar de vin și vă veți trezi transpuși în mijlocul podgoriilor Italiei.

M

Moretti Delia

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Mă bucur că va plăcut cartea scrisă de mine! 🤗😘

PRP: 42 Lei

33.6 Lei