Pasi SahlbergWilliam Doyle

Lasati copiii sa se joace

PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lasati copiii sa se joace

Format
130x200
Număr pagini
472
Editura
DPH
Autor
Pasi Sahlberg,
William Doyle
Anul publicării
2022
ISBN
5948495006259

Rezumat Lasati copiii sa se joace - William Doyle, Pasi Sahlberg

Lasati copiii sa se joace. Joaca este esentiala pentru dezvoltarea fizica, cognitiva si emotionala a copiilor Doua culturi, doua sisteme educationale, doi cercetatori... Adunate laolalta intr-o carte, toate acestea au dus la o cercetare duoetnografica de amploare, sustinuta atat de literatura de specialitate, cat si de o serie de interviuri relevante pentru tema abordata. Concluzia? Toate argumentele converg spre aceeasi idee - importanta jocului pentru dezvoltarea copiilor. Mai mult chiar, joaca faciliteaza invatarea si relatiile interpersonale, elimina stresul si rezultatele slabe la invatatura, relaxeaza si imbogateste spiritul.
Detalii produs
Despre William Doyle
William Doyle
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre William Doyle inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. William Doyle se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale William Doyle. Fiecare carte scrisa de William Doyle este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre William Doyle in categoria William Doyle astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Pasi Sahlberg
Pasi Sahlberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Pasi Sahlberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Pasi Sahlberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Pasi Sahlberg. Fiecare carte scrisa de Pasi Sahlberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Pasi Sahlberg in categoria Pasi Sahlberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 58 Lei

46.4 Lei