Lena Hills

Kenan

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Kenan

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Bookzone
Autor
Lena Hills
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700471

Rezumat Kenan - Lena Hills

Un trecut cu traume te va urmări toată viața dacă nu înveți să înfrunți demonii și dependențele care ți-au marcat existența. Când destinul încearcă să-i răpească și ultimul gram de fericire lui Kenan, Salome este singura care îl poate salva. Citește acum povestea capabilă să îți vindece sufletul și să îți arate cum totul poate fi rezolvat prin bunătate!


„Vreau să-i vindec rănile cu măcar un gram din iubirea pe care nu sunt capabil să i-o ofer.”


Kenan este fiul preotului, însă este mai familiarizat cu păcatele decât cu sfinții care i-ar putea salva sufletul. În fiecare zi a vieții sale face tot posibilul să obțină cât mai repede biletul către iad. În timp ce se întreabă ce prețuiește mai mult: viața sau viciile, Kenan ajunge în tabăra creștină organizată de tatăl său. Substanțele interzise care i-au devenit cei mai buni prieteni după plecarea mamei sale îi oferă pseudoevadarea dintr-o realitate în care nu vrea să trăiască.

Întâlnirea cu Salome în timpul unui episod psihedelic îl face pe Kenan să depășească limitele acestei participante timide și liniștite a taberei și să-i aducă aminte acesteia motivul adevărat pentru care a venit în tabără: abuzurile frecvente ale fratelui său vitreg. Oprit la timp, Kenan realizează cât de mult a deviat de la destinul său și pornește pe durerosul și dificilul drum al iertării. Oare va reuși să fie iertat și să se ierte pe sine însuși? Doar Salome are puterea de a-l schimba și de a-i oferi mântuirea, însă nici măcar iubirea ei nu poate fi eternă. Iar amintirea gustului ei și a trupului său îl vor bântui pe Kenan pentru tot restul vieții.


Comandă acum cartea „Kenan” și descoperă povestea unui destin măcinat de traume, de dependențe și de fantoma iubirii!


Recenzii de la cititori


Te va prinde în mrejele iubirii dintre Caden si Kristen

„Sunt foarte mândră de ea, pentru că pune suflet în tot ceea ce scrie, creând personaje puternice, o poveste cu o acțiune ce te ține cu sufletul la gură încă de la prima pagină și până la ultima. Recomand cu drag cartea Lenei. O carte ce te va prinde în mrejele iubirii dintre Caden si Kristen.” – Carolina, recenzie Goodreads


Un strop de noutate în literatura română contemporană

„În Kenan, viața și profunzimea autoarei sunt deghizate într-un roman cu adolescenți, care se luptă pentru identitatea lor. Lena Hills aduce un strop de noutate în literatura română contemporană, îmbinând drama, romantismul și comedia într-o carte pe care pur și simplu nu o poți lăsa din mână.” — Daiana O., recenzie Wattpad


O scriitoare minunată, care știe cum să transmită emoție

„Motivul pentru care ador Kenan este pentru profunzimea ei și pentru felul în care este scrisă. Ești o scriitoare minunată, care știe cum să transmită emoție, cum să își aducă la viață creația. Dacă aș fi putut să îți dau mai multe voturi, aș fi făcut-o. Meriți mult mai mult pentru talentul tău.” — Aletheia, recenzie Wattpad


Ai un talent colosal în tine

„Doamne, Lena! Scrii atât de bine! Ai un talent colosal în tine! Citesc cu atât de mult drag această carte și aștept cu atât de multă nerăbdare fiecare capitol. Ador cartea aceasta și îmi place mult faptul că o scrii din perspectiva unui băiat. Te descurci extraordinar cu această perspectivă.” — Raluca A., recenzie Wattpad


Fiecare fibră din mine și fiecare celulă o iubește

„Ador Kenan! Fiecare fibră din mine și fiecare celulă o iubește. E minunată! Transmite emoție, simt exact ce simt și personajele.” — Andreea, recenzie Wattpad


Despre autor


Lena Hills și-a descoperit pasiunea pentru lumea cărților de la vârsta de unsprezece ani. În prezent, urmează studii în domeniul afacerilor, pentru că își dorește să profeseze în această arie, însă nu va renunța niciodată la pasiunea sa. Autoarea simte că evoluează cu fiecare frază creată și ne-a spus că:

„Iubesc să dau viață unor personaje noi, să le ofer destine presărate cu multe obstacole, pentru că, în fiecare carte pe care o scriu, vreau să reliefez latura umană exact așa cum este ea. Prin personajele mele vreau să arăt faptul că nu suntem perfecți și că e în regulă să luăm decizii proaste, pentru că, de cele mai multe ori, acestea ne ajută să evoluăm și să fim mult mai înțelepți.”

Fragment din carte

„Mă încrunt spre ea și dau energic aprobator din cap. Dintr-un singur pas micuț, își încolăcește brațele în jurul meu, iar eu nu știu ce ar trebui să fac. Căldura corpului său se împletește cu a mea și simt cum îmi vâjâie întreg capul atunci când realizez că îi simt bătăile inimii imprimându-se pe pieptul meu. Mă strânge cu putere în brațe și, instinctiv, o cuprind cu totul și o sărut pe creștet. Îmi las bărbia să se sprijine de capul ei, după care îmi afund nasul în părul ei, al cărui miros de mentă îmi învăluie nările.

– Eu ar trebui să îți mulțumesc, șoptește fără să îmi dea drumul.

– Tu n-ai de ce s-o faci. Tu trebuie doar să te bucuri de lucrurile bune pe care le atragi, deși eu nu mă număr printre ele, îi murmur în păr și o simt cum mă strânge și mai tare.

– Ești cel mai rău lucru pe care l-am atras, dar îmi asum, pentru că mă face fericită, rostește încet și își ascunde fața la pieptul meu.

Tocmai mi-a spus că o fac fericită. Dumnezeule!

Nu știu ce aș putea să îi răspund pentru că m-a lăsat perplex. Mi-a șters orice cuvânt pe care aș fi știut, în mod normal, să-l rostesc. Sunt un atom de iubire într-un abis întunecat — iar ea va fi lumina care mă va scoate de aici.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Kenan înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Lena Hills
Lena Hills
Biografie
Lena Hills și-a descoperit pasiunea pentru lumea cărților de la vârsta de unsprezece ani. În prezent, urmează studii în domeniul afacerilor, pentru că își dorește să profeseze în această arie, însă nu va renunța niciodată la pasiunea sa. Autoarea simte că evoluează cu fiecare frază creată și ne-a spus că:

„Iubesc să dau viață unor personaje noi, să le ofer destine presărate cu multe obstacole, pentru că, în fiecare carte pe care o scriu, vreau să reliefez latura umană exact așa cum este ea. Prin personajele mele vreau să arăt faptul că nu suntem perfecți și că e în regulă să luăm decizii proaste, pentru că, de cele mai multe ori, acestea ne ajută să evoluăm și să fim mult mai înțelepți.”
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.12

8 recenzii

5 stele

2

4 stele

5

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


C

Claudia Mirea

Kenan" nu reprezinta prima mea Intalnire cu un autor roman, dar este prima mea Intalnire pozitiva cu un autor roman. Ce mi-a placut foarte mult la aceata carte este structura. In reteta clasica ai un bad boy, ca este nesimtit si ii raneste pe cei din jurul sau constant pana aproape de finalul cartii cand se intampla ceva mare si brusc decide sa isi schimbe viata. In "Kenan" avem un bad boy care ii raneste pe cei din jurul sau si face un lucru foarte rau care il determine sa isi schimbe viata. Dar asta se intampla la inceput. Si apoi restul cartii il putem vedea pe Kenan cum incearca sa devina mai bun. Acest lucru nu este usor si nu se intampla peste noapte. Pas cu pas isi da seama unde a gresit si prim metoda " trial and error " incepe sa isi schimbe viata. Am apreciat foarte tare lipsa de drama inutila si faptul ca a fost foarte usor sa ma atasez de personaje, nu doar de cel principal. Finalul ( taberei) a fost motivul pt 4 stelute ( nu 5), mi s-a parut foarte grabit, desi a setat plotul pt urmatoarea carte si am fost foarte socata de ce s-a intamplat. Este o carte usor de citit, am dat-o gata in aceeasi zi citind in pauzele de la munca. Daca esti fan Beth O'leary si Colleen Hoover, " Kenan" iti va merge direct la suflet

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Antonia-Cristina Rotaru

4,5 stele

Nici nu știu de unde să încep. Kenan a fost un băiat care mi-a dat bătăi de cap încă de la începutul cărții prin comportamentul său, de băiat rău, familiarizat mai degrabă cu păcatele, chiar dacă tatăl său este preot. Așa că acesta decide să-l ia într-o tabără creștină și să-l ajute să scape de viicile pe care le are. Ajuns acolo, începe să se poarte urât cu toți cei prezenți, și astfel o face pe tânăra Salome să își aducă aminte de clipele groaznice din trecut și de care încearcă să scape. . 💜Acțiunea este relatată din perspectiva masculină, mereu am fost curioasă de cum gândesc bărbații. Mi-a plăcut și faptul că în Kenan am văzut o evoluție continuă din momentul întâlnirii lui cu Salome, iar toate ideile de la început au prins contur spre final. Iar acea scrisoare de la final, oh, am plâns la ea, am simțit-o atât de bine, durerea și tristețea au fost prezente. Cartea aceasta te va purta prin diverse stări: de la tristețe la fericire, de la râsete la plânsete, de la dezamăgire la bucurie. . 💜Dacă căutați o lectură ușoară, vă recomand această carte.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Are un subiect interesant și personajele sunt pe măsură! Se citește foarte repede și te ține captiv în poveste până la ultima pagină. Am trecut printr-o mulțime de stări, tristețe, fericire, dezamăgire privind anumite acțiuni, am plâns, am râs. Vă recomand cu drag această carte. Abia aștept sa citesc volumul 2, deoarece Kyle chiar mi-a atras atenția de la început!

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

Mi-a plăcut foarte mult ideea acestei cărți. O recomand din suflet tuturor!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Holeanca

Îmi place faptul că e o carte care te pune pe gânduri, o carte în care te poți regăsi ușor. O lectură ușoară care merită citită dar totuși, parcă aș fi preferat să văd o evoluție mai amănunțită a lui Kenan. Parcă totul a mers puțin pe repede înainte.

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Diana

Recomand

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucia

n primele capitole ale cărții nu mi-a placut comportamentul și nici limbajul lui Kenan. Da, înțeleg ca e bad boy, păcătos dar uneori mi-a părut exagerat. Apoi lucrurile s-au îndreptat și am apreciat nespus acest lucru. Salome mi-a placut foarte mult ca personaj feminin. Un aspect care mi-a placut, subiectiv, este faptul că am avut perspectiva masculină. Și la un moment dat(veți vedea și voi) am apreciat că am aflat puțin și din gândurile ei. Cartea se citește foarte repede pentru că predomină dialogul și paginile parca s-au dat de la sine. Din această cauză am devorat cartea în doar câteva ore și am lasat-o cu greu din mână la final. Relația dintre cei doi protagonisti nu a fost deloc grăbită, au apucat sa se cunoască și sa se vindece reciproc. Personajele au evoluat și s-au maturizat pe parcursul cărții. Trebuie să recunosc că pe alocuri m-a sensibilizat și am vărsat cateva lacrimi. Recomand carte iubitorilor de romance și voi mai citi carti de la această autoare, cu siguranță.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Mi-a placut foarte mult ideea de tabara, pentru adolescentii care se lupta cu dependenta de droguri sau care au suferit traume, cu scopul de a se vindeca reciproc. Este in totalitate perspectiva masculina, ceea ce mi-a placut enorm. Unele actiuni ale lui Kenan mi s-au parut exagerate, dar la final totul a ajutat la vindecarea lui. Povestea de dragoste mi-a placut foarte mult, nu a fost grabita, cum se intampla in alte carti, protagonistii chiar au avut timp sa se cunoasca. VA RECOMAND DIN SUFLET ACEASTA CARTE!!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-73.5%
-51%
HEX + Kenan

HEX + Kenan

PRP: 98 Lei 48 Lei
-54.4%
-53.1%
Pachet Obsesia + Kenan

Pachet Obsesia + Kenan

PRP: 147 Lei 69 Lei
-64.3%
-55.1%
Pachet Gabriella + Kenan

Pachet Gabriella + Kenan

PRP: 98 Lei 44 Lei

De la același autor

-61.2%
Kenan

Kenan

PRP: 49 Lei 19 Lei
-61.2%
Kyle

Kyle

PRP: 49 Lei 19 Lei
-61.2%
Shen

Shen

PRP: 49 Lei 19 Lei

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de dragoste, Young Adult

BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-20%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-25.3%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 42.5 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-24.8%
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-24.8%
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-43.5%
-40.8%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-20.4%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-70.4%
-15%
Heart bones

Heart bones

PRP: 42.9 Lei 36.46 Lei
-25.5%
-15%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Malakai - Vol. 1+2

Pachet Malakai - Vol. 1+2

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-28.8%
Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 49 Lei 34.9 Lei

Cumparate impreuna cu Kenan

-61.2%
Kyle

Kyle

PRP: 49 Lei 19 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Intoarce-te la mine Vol. 1

Intoarce-te la mine Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Intoarce-te la mine Vol. 2

Intoarce-te la mine Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-61.8%
Stone Rider

Stone Rider

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-61.2%
Shen

Shen

PRP: 49 Lei 19 Lei
-20.4%
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
-49%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-26.7%
PRP: 49 Lei

19 Lei