Cristina MartinElena Delia Chira

Invat sa citesc! Exercitii de citire progresiva. Clasa 1 – varianta A

PRP: 13 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
9.12 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Invat sa citesc! Exercitii de citire progresiva. Clasa 1 – varianta A

Format
205x290
Număr pagini
68
Editura
Elicart
Autor
Cristina Martin,
Elena Delia Chira
Anul publicării
2018
ISBN
9786067681598

Rezumat Invat sa citesc! Exercitii de citire progresiva. Clasa 1 – varianta A - Elena Delia Chira, Cristina Martin

Invat sa citesc - Clasa I. Varianta A: Exercitii de citire progresiva Avizat M.E.N. prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 Invat sa citesc este o carte special creata pentru a-i calauzi pe elevii din clasa I in aventura lor pe taramul lecturii. Literele, cuvintele, propozitiile si textele scurte se vor dezva­lui in mod treptat, micii cititori descoperind incetul cu incetul tainele lecturii. Astfel, vor putea trece de la familiarizarea cu sensul cuvintelor la intelegerea mesajului textului. Acest auxiliar va deveni pentru copil un prieten de nadejde. Va fi prima carte pe care el o va putea citi de unul singur, de la inceput si pana la final.

Detalii produs
Despre Elena Delia Chira
Elena Delia Chira
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Delia Chira inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Delia Chira se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Delia Chira. Fiecare carte scrisa de Elena Delia Chira este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Delia Chira in categoria Elena Delia Chira astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristina Martin
Cristina Martin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Martin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Martin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Martin. Fiecare carte scrisa de Cristina Martin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Martin in categoria Cristina Martin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Călătorie prin lumea textelor literare. Partea I , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa a IV-a. Limba română. Matematică , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa a IV-a. Limba română. Matematică. Ştiinţe ale naturii. Istorie. Geografie. Educaţie civică , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a IV-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa a III-a. Limba română. Matematică , Fişe de recapitulare şi evaluare finală clasa a III-a. Limba română. Matematică. Ştiinţe ale naturii. Educaţie civică , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a III-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului. , Evaluare Naţională. Teste pregătitoare după modelul M.E.N. Comunicare în limba română (scris-citit). Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a II-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa I , Învăţ să citesc! Exerciții de citire progresivă. Clasa 1 – varianta B , Învăţ să citesc! Exerciții de citire progresivă. Clasa 1 – varianta A , Dezvoltare personală. Clasa I , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa I , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa pregătitoare. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului , Caiet de scriere pentru clasa pregătitoare. Semne grafice. Litere şi cifre , Să citim primele cuvinte şi texte! Auxiliar pentru clasa pregătitoare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Dezvoltare personală. Clasa I

Dezvoltare personală. Clasa I

PRP: 14 Lei

9.84 Lei

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei

5.92 Lei

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei

5.92 Lei

TESTE CU DICHIS

TESTE CU DICHIS

PRP: 49.5 Lei

31.68 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

9.44 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

9.44 Lei

PRP: 13 Lei

9.12 Lei