Mark Sanborn

Intentionalitatea este imperativa

PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intentionalitatea este imperativa

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Business Tech
Autor
Mark Sanborn
Anul publicării
2021
ISBN
9786068709222

Rezumat Intentionalitatea este imperativa - Mark Sanborn

Lucrurile s-au schimbat și continuă să se schimbe... La toate nivelurile, resimțim efectele evoluției continue ale tehnologiei și presiunea pe care aceasta o exercită asupra afacerilor moderne. Nu mai este suficient să fii un manager care face lucrurile bine și nici măcar să fii un lider care face lucrurile bune nu mai este suficient. Este nevoie de mai mult ca să nu te trezești împotmolit în trecut!

 

EȘTI GATA SĂ FOLOSEȘTI CONDUCEREA INTENȚIONALĂ

PENTRU A AJUNGE ÎN VIITOR?

 

Renumitul expert în leadership Mark Sanborn demistifică elementele esențiale ale unei conduceri remarcabile și oferă o formulă viabilă pentru ca liderii zilelor noastre să își îndeplinească menirea și să își conducă oamenii spre vârf. Coloana vertebrală a acestei formule o constituie intenționalitatea (caracterul a ceea ce este intenționat, deliberat).

Cultură organizațională, inspirație și emoție – acestea sunt cele trei imperative ale liderului intențional!

Aflați din studiile de caz detaliate de autor cum alte organizații au aplicat principiile conducerii intenționale, apoi adaptați și adoptați practicile lor pentru a vă diferenția de ceilalți și a ajunge la rezultatele excelente pe care vi le doriți.

                                       

                                       În plus,

       •      veți descoperi DE CE motivația nu mai este suficientă în ziua de astăzi și CUM să insuflați celor din echipă inspirația imperativă pentru obținerea unor rezultate remarcabile. Motivația și angajamentul se concentrează pe sarcini și le lipsește forța de sprijin a inspirației, cea care insuflă un sentiment al scopului. Ceea ce „trebuie să faci” te poate împinge uneori de la spate, dar doar ceea ce „simți că ești chemat să faci” te poate atrage permanent spre înainte.

•      veți învăța CUM să construiți o cultură organizațională care să impulsioneze acțiunile corecte și să vă conducă spre împlinirea obiectivelor. Cultura organizațională include tot ceea ce gândesc și cred oamenii, ceea ce determină ce fac și ce rezultate obțin. Confuzia care se face între fericire și succes îi determină pe atât de mulți lideri să nu înțeleagă ce este și ce face cultura organizațională. Sarcina unui lider intențional este să ofere oamenilor lui instrumentele necesare – filozofia, instruirea, comunicarea și stimulentele – pentru a avea succes.

       •      veți afla CE este necesar pentru schimbarea de mentalitate imperativă pentru a proiecta și livra emoții pozitive clienților. Oamenii nu mai așteaptă doar bunuri sau servicii în schimbul banilor. Asta se întâmpla în lumea veche. În prezent, revoluția informatică a redus mult distanța dintre companii și clienți, ceea ce facilitea- ză crearea unui sentiment de intimitate care apelează la emoțiile clientului. Astăzi, clienții devin loiali față de acele companii și mărci care îi fac să se simtă bine.

Detalii produs
Despre Mark Sanborn
Mark Sanborn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mark Sanborn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mark Sanborn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mark Sanborn. Fiecare carte scrisa de Mark Sanborn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mark Sanborn in categoria Mark Sanborn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Factorul Fred

Factorul Fred

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei