James Bradford TerrellMarcia Hughes

Inteligenta emotionala in actiune

PRP: 37 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inteligenta emotionala in actiune

Format
15 x 22,50 cm
Număr pagini
480
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Marcia Hughes,
James Bradford Terrell
Anul publicării
2017
ISBN
9786065889415

Rezumat Inteligenta emotionala in actiune - James Bradford Terrell, Marcia Hughes

Cartea conține exercițiile, strategiile, chestionarele și prezentările de teste care sunt instrumentele-cheie în construirea abilităților inteligenței emoționale. Lucrarea se adresează atât celor îndeajuns de motivați pentru a-și forma singuri competențele inteligenței socio-emoționale, cât și trainerilor, managerilor, specialiștilor în resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeuților care lucrează cu grupuri sau cu indivizi interesați să dobândească aceste capacități. Deținerea abilităților specifice inteligenței socio-emoționale asigură o performanță crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viața personală, armonie și fericire în familie.

Toți dorim să avem o imagine de sine pozitivă, să fim asertivi, empatici, sociabili, să știm să rezolvăm rapid probleme, să ne controlăm eficient impulsurile, să avem o toleranță mare la stres și, în definitiv, să fim fericiți. Dar toate par obiective atât de greu de atins, încât nici nu îndrăznim să sperăm că le vom atinge vreodată. Ei bine, această carte ne demonstrează contrariul. Le putem dobândi pe toate, în timp record, cu voință și cu organizare. Iar beneficiile nu se vor lăsa așteptate o capacitate mare de a rezolva conflicte, o motivație crescută pentru performanță, încredere în sine, echilibru afectiv, adaptabilitate în diverse situații, capacitatea de a exprima adecvat emoțiile în familie, la serviciu și în comunitate. Și, totul, la câteva exerciții distanță!

Această carte este o resursă excelentă, care furnizează instrumentele de lucru utile trainerilor și practicienilor ai căror clienți își doresc să-și îmbunătățească abilitățile inteligenței socio-emoționale. Exercițiile nu trebuie să lipsească din trusa cu scule a unui formator în domeniu.
STEVEN J. STEIN,
fondator și CEO al companiei Multi Health Systems,
coautor al bestsellerului The EQ Edge


O hartă excepțională a domeniului inteligenței emoți
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Inteligenta emotionala in actiune înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre James Bradford Terrell
James Bradford Terrell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James Bradford Terrell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James Bradford Terrell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James Bradford Terrell. Fiecare carte scrisa de James Bradford Terrell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James Bradford Terrell in categoria James Bradford Terrell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marcia Hughes
Marcia Hughes
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marcia Hughes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marcia Hughes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marcia Hughes. Fiecare carte scrisa de Marcia Hughes este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marcia Hughes in categoria Marcia Hughes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 37 Lei

29.6 Lei