Michelle Morgan

Intalnire cu Regina

Marilyn Monroe si Elisabeta a II‑a a Angliei
PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.4 Lei

În urmă cu aproape 70 de ani, americanii – printre ei și sex-simbolul Marilyn Monroe – erau fascinați de familia regală britanică, iar ecourile acelei fascinații se resimt încă și azi.

În urmă cu aproape 70 de ani, americanii – printre ei și sex-simbolul Marilyn Monroe – erau fascinați de familia regală britanică, iar ecourile acelei fascinații se resimt încă și azi.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intalnire cu Regina

Număr pagini
304
Editura
RAO
Autor
Michelle Morgan
Anul publicării
2023
ISBN
9786060068020

Rezumat Intalnire cu Regina - Michelle Morgan

Regina Elisabeta a II‑a și Marilyn Monroe: două personalități puternice, adulate și uneori controversate, însă aflate mereu în aten‑ ția publicului. Ideea că drumurile lor s‑ar putea intersecta ar fi părut oricui iluzorie, însă Marilyn și‑a dorit‑o cu ardoare și, atunci când Marilyn își dorea ceva, Marilyn obținea.


Prilejul i s‑a ivit în vara anului 1956, când actrița și soțul ei, dra‑ maturgul Arthur Miller, au petrecut patru luni în Londra pentru turnarea peliculei Prințul și dansatoarea, alături de o altă mare vedetă a filmului și teatrului, Laurence Olivier.


Între solicitările platoului de filmare, curiozitatea uneori agresivă a presei și disputele acide cu Laurence Olivier, care inițial s‑a opus oricărei întâlniri între actriță și suverană, Marilyn a știut să‑și urmă‑ rească visul cu stăruință. „Regina are o inimă caldă“, a declarat ea după cele câteva minute în care a vorbit cu Elisabeta a II‑a. Ce și‑au spus? Aflați citind cartea.


Michelle Morgan este autoare de biografii, dar a scris și două romane. Pasionată de viața personalităților marcante, Marilyn Monroe și Madonna fiind două dintre acestea, colaborează cu diverse reviste și ziare, în special britanice, printre care: Sunday Express, The Lady, Writing Magazine, Social and Personal. Trăiește în Northamptonshire, Marea Britanie.

Detalii produs
Despre Michelle Morgan
Michelle Morgan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michelle Morgan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michelle Morgan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michelle Morgan. Fiecare carte scrisa de Michelle Morgan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michelle Morgan in categoria Michelle Morgan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 48 Lei

38.4 Lei