Enrica BoffelliGuido Sirtori

Inmultirea plantelor

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inmultirea plantelor

Format
165x165
Număr pagini
92
Editura
Casa
Autor
Guido Sirtori,
Enrica Boffelli
Anul publicării
2014
ISBN
9786068527314

Rezumat Inmultirea plantelor - Enrica Boffelli, Guido Sirtori

Pornind de la faptul că la multe specii vegetale se întâlnesc moduri de reproducere diferite faţă de cel prin seminţe, pentru a da naştere unor indivizi noi - prin emiterea de rădăcini şi muguri care, după separarea de planta-mamă, pot avea o viaţă indepe
Detalii produs
Despre Enrica Boffelli
Enrica Boffelli
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Enrica Boffelli inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Enrica Boffelli se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Enrica Boffelli. Fiecare carte scrisa de Enrica Boffelli este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Enrica Boffelli in categoria Enrica Boffelli astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Inmultirea plantelor
Despre Guido Sirtori
Guido Sirtori
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Guido Sirtori inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Guido Sirtori se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Guido Sirtori. Fiecare carte scrisa de Guido Sirtori este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Guido Sirtori in categoria Guido Sirtori astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Inmultirea plantelor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Inmultirea plantelor

Inmultirea plantelor

28.8 Lei

Cumparate impreuna cu Inmultirea plantelor

-15%
Gandirea paralela

Gandirea paralela

PRP: 37 Lei 31.45 Lei

28.8 Lei