A. BocaA. NitaC. MincaC. VintD. BejanD. GhineaM. NitaN. Dumitru-Lupan

Informatica si TIC clasa a VII-a

Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3
PRP: 32.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Informatica si TIC clasa a VII-a

Editura
Corint
Autor
C. Minca,
C. Vint,
N. Dumitru-Lupan,
A. Boca,
D. Bejan,
D. Ghinea,
A. Nita,
M. Nita
ISBN
9786067936506

Rezumat Informatica si TIC clasa a VII-a - C. Vint, A. Boca, D. Bejan, D. Ghinea, M. Nita, C. Minca, A. Nita, N. Dumitru-Lupan

„Lucrarea propune o abordare modernă care urmărește dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor de gimnaziu, în conformitate cu cerințele impuse de profesiile viitorului. În primele capitole se găsesc o serie de elemente avansate de tehnologia informației și a comunicațiilor care ajută la dezvoltarea creativității digitale a elevilor. În partea a doua cititorii pot găsi noțiuni de programare în limbajul C++, precum și tehnici de programare a roboților virtuali. Cartea este o alegere excelentă pentru cei care doresc o educație modernă, compatibilă cu noile standarde educaționale ale Uniunii Europene.”

Prof. univ. dr. Răzvan Bologa Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică Academia de Studii Economice din București

„Cititorul are în față un material bine realizat, interesant, dar mai ales util și corect din punct de vedere științific. Parcurgându-l va descoperi satisfacția de a învăța într-o manieră atractivă atât lucruri utile imediat, de exemplu realizarea unor proiecte/materiale pentru alte discipline școlare, cât și deprinderea unor abilități practice și teoretice care îl vor însoți mai departe în viață, ajutându-l să devină un adult bine integrat într-o societate în care calculatorul și tehnologiile conexe se întâlnesc la  fiecare pas.”

Prof. Silviu Titus Candale Colegiul Național Liviu Rebreanu, Bistrița Creatorul platformei e-learning www.pbinfo.ro

Detalii produs
Despre C. Vint
C. Vint
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre C. Vint inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. C. Vint se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale C. Vint. Fiecare carte scrisa de C. Vint este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre C. Vint in categoria C. Vint astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre A. Boca
A. Boca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre A. Boca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. A. Boca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale A. Boca. Fiecare carte scrisa de A. Boca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre A. Boca in categoria A. Boca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre D. Bejan
D. Bejan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre D. Bejan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. D. Bejan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale D. Bejan. Fiecare carte scrisa de D. Bejan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre D. Bejan in categoria D. Bejan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre D. Ghinea
D. Ghinea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre D. Ghinea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. D. Ghinea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale D. Ghinea. Fiecare carte scrisa de D. Ghinea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre D. Ghinea in categoria D. Ghinea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre M. Nita
M. Nita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre M. Nita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. M. Nita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale M. Nita. Fiecare carte scrisa de M. Nita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre M. Nita in categoria M. Nita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre C. Minca
C. Minca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre C. Minca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. C. Minca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale C. Minca. Fiecare carte scrisa de C. Minca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre C. Minca in categoria C. Minca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre A. Nita
A. Nita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre A. Nita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. A. Nita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale A. Nita. Fiecare carte scrisa de A. Nita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre A. Nita in categoria A. Nita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre N. Dumitru-Lupan
N. Dumitru-Lupan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre N. Dumitru-Lupan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. N. Dumitru-Lupan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale N. Dumitru-Lupan. Fiecare carte scrisa de N. Dumitru-Lupan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre N. Dumitru-Lupan in categoria N. Dumitru-Lupan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei

47.9 Lei

Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei

50.8 Lei

Matex - Clasa pregătitoare

Matex - Clasa pregătitoare

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Carte gradinita - Grupa Mica

Carte gradinita - Grupa Mica

PRP: 15 Lei

12 Lei

PRP: 32.9 Lei

26.3 Lei