Dionisie A. Makris

Iannis – cel nebun pentru Hristos Vol. 1

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Iannis – cel nebun pentru Hristos Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
128
Editura
Sophia
Autor
Dionisie A. Makris
Anul publicării
2021

Rezumat Iannis – cel nebun pentru Hristos Vol. 1 - Dionisie A. Makris

„Nebunia pentru Hristos” rămâne una dintre cele mai înalte și frumoase forme de înfăptuire, întru sfințenie, a iubirii față de Dumnezeu, o depășire a tuturor modelelor de viață duhovnicească obișnuite și „căldicele”, vădind că dreptatea şi judecata lui Dumnezeu diferă foarte mult de cele ale oamenilor. Aceste făpturi omenești, în aparenta lor nebunie, nu fac decât să se revolte împotriva păcatului și a uneltirilor celui viclean, spre a se dărui pe deplin lui Hristos, ca preț al bunei schimbări, după care însetează sufletul uman, în străfundurile sale, creștin. Una dintre ele este și Iannis care, în Athena zilelor noastre, într-un cartier „civilizat”, asemenea celor pe care cu toții le cunoaștem, a reușit să preschimbe prin jertfa sa neobișnuită urâțenia vieții cotidiene, să trezească în inimile descumpănite și în conștiințele adormite sau pervertite nevoia și dorul de lumină... Nu doar un extraordinar bestseller, ci un mod de viețuire pe care, alături de Hristos, îl putem avea cu toții, pregustând Împărăția încă de aici.
Detalii produs
Despre Dionisie A. Makris
Dionisie A. Makris
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dionisie A. Makris inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dionisie A. Makris se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dionisie A. Makris. Fiecare carte scrisa de Dionisie A. Makris este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dionisie A. Makris in categoria Dionisie A. Makris astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0