Ciocalteu Ioana AndreeaMacelaru MihaelaRadu MadalinaRicu MariaScheopu Paula Beatrice

Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani

Număr pagini
72
Editura
Paralela 45
Autor
Macelaru Mihaela,
Radu Madalina,
Ricu Maria,
Scheopu Paula Beatrice,
Ciocalteu Ioana Andreea
ISBN
9789734731749

Rezumat Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani - Ciocalteu Ioana Andreea, Ricu Maria, Radu Madalina, Macelaru Mihaela, Scheopu Paula Beatrice

Finalitățile educației timpurii vizează o serie de aspecte care se constituie în premise ale competențelor-cheie formate, dezvoltate şi diversificate pe traseul şcolarizării ulterioare: Dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a personalității copilului, în funcție de ritmul propriu şi de trebuințele sale, sprijinind formarea autonomă şi creativă a acestuia. Dezvoltarea capacității de a interacționa cu alți copii, cu adulții şi cu mediul pentru a dobândi cunoştințe, deprinderi, atitudini si conduite noi; Încurajarea explorărilor, exercițiilor, încercărilor si experimentărilor, ca experiențe autonome de învățare; Descoperirea, de către fiecare copil, a propriei identități, a autonomiei şi dezvoltarea unei imagini de sine pozitive; Sprijinirea copilului în achiziționarea de cunoştințe, capacități, deprinderi şi atitudini necesare la intrarea în şcoală şi pe tot parcursul vieții.

Detalii produs
Despre Ciocalteu Ioana Andreea
Ciocalteu Ioana Andreea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ciocalteu Ioana Andreea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ciocalteu Ioana Andreea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ciocalteu Ioana Andreea. Fiecare carte scrisa de Ciocalteu Ioana Andreea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ciocalteu Ioana Andreea in categoria Ciocalteu Ioana Andreea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani, Dezvoltare personală. Manual pentru clasa a II-a
Despre Ricu Maria
Ricu Maria
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ricu Maria inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ricu Maria se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ricu Maria. Fiecare carte scrisa de Ricu Maria este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ricu Maria in categoria Ricu Maria astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani
Despre Radu Madalina
Radu Madalina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Radu Madalina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Radu Madalina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Radu Madalina. Fiecare carte scrisa de Radu Madalina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Radu Madalina in categoria Radu Madalina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani
Despre Macelaru Mihaela
Macelaru Mihaela
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Macelaru Mihaela inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Macelaru Mihaela se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Macelaru Mihaela. Fiecare carte scrisa de Macelaru Mihaela este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Macelaru Mihaela in categoria Macelaru Mihaela astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani
Despre Scheopu Paula Beatrice
Scheopu Paula Beatrice
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Scheopu Paula Beatrice inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Scheopu Paula Beatrice se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Scheopu Paula Beatrice. Fiecare carte scrisa de Scheopu Paula Beatrice este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Scheopu Paula Beatrice in categoria Scheopu Paula Beatrice astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Hai la gradi! Domeniul Stiinte. Caiet de lucru. 3-4 ani
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei

20 Lei