Cathryn L. Taylor

Ghidul copilului interior

Ce să faci cu trecutul care nu vrea să dispară
PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul copilului interior

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Pagina de Psihologie
Autor
Cathryn L. Taylor
Anul publicării
2022
ISBN
9786069540336

Rezumat Ghidul copilului interior - Cathryn L. Taylor

„Această carte este o hartă! Poate cea mai importantă hartă a vieții tale, una care te ajută să călătorești în timp și să vindeci traumele copilului interior.“ — Gáspár György, autor al cărții Copilul invizibil Terapeutul Cathryn Taylor ne oferă un ghid pas cu pas pentru descoperirea copiilor interiori și vindecarea rănilor lor: rușine, furie, abandon. Instrumentele necesare pentru aceste exerciții sunt imagistica ghidată, dialogul verbal și scris, lucrul în oglindă, desenatul sau identificarea unor imagini care să-ți reprezinte durerea și personajele dinăuntrul tău și ceremonia și ritualurile. Scopul acestora este de a-ți accesa amintirile timpurii, de a-ți debloca sentimentele îngropate și de a-ți oferi moduri pentru a te vindeca. Pentru fiecare dintre cele șapte stadii de dezvoltare veți parcurge șase pași: Identificarea durerii. Primul pas îți prezintă deprinderile ce trebuie formate în fiecare stadiu de dezvoltare și te ajută să-ți identifici durerea rezultată de incapacitatea de a realiza acest lucru. Studierea cauzelor durerii, reprezentate de evenimentele și atitudinile din copilărie ce ți-au influențat dezvoltarea în cadrul fiecărui stadiu. Retrăirea sentimentelor și senzațiilor din acea perioadă de timp. Separarea sinelui adult de acele sentimente. Deplângerea pierderilor suferite în fiecare stadiu de dezvoltare. Finalizarea procesului de vindecare printr-o ceremonie, pentru a-ți vindeca emoțional, fizic și spiritual toți copiii interiori.

Detalii produs
Despre Cathryn L. Taylor
Cathryn L. Taylor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cathryn L. Taylor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cathryn L. Taylor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cathryn L. Taylor. Fiecare carte scrisa de Cathryn L. Taylor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cathryn L. Taylor in categoria Cathryn L. Taylor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 65 Lei

52 Lei