PRP: 68 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
57.8 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Geostrategia

Format
130x200
Număr pagini
688
Editura
METEOR PRESS
Autor
Silviu Negut,
Marius-Cristian Neacsu
Anul publicării
2022
ISBN
9789737288547

Rezumat Geostrategia - Marius-Cristian Neacsu , Silviu Negut

„Geostrategia este o descriere surprinzator de detaliata a lumii in care traim si, in acelasi timp, un precis si inspirat cod de recomandari despre cum sa actionam ca societate. (...) Utilitatea acestei lucrari este atat de larga incat politicieni, strategi militari si civili, diplomati, profesori si studenti, jurnalisti si public informat nu pot face abstractie de ea. (...) Prin lucrarea de fata, Silviu Negut si Marius-Cristian Neacsu se incadreaza in curentul noului realism. Este, desigur, o coincidenta ca, in 2018, John Mearsheimer, probabil cel mai apreciat realist in viata, a enuntat principiile teoriei sale in Aula Magna A.S.E. Bucuresti. (...) Geostrategia lui Silviu Negut si Marius-Cristian Neacsu este un ghid politic si strategic despre cum arata lumea internationala de astazi si despre cum trebuie sa ne pregatim pentru ziua de maine. In spiritul celor scrise aici si in oricare dintre sensuri, Geostrategia este indispensabila.” conf. univ. dr. Ionel Nicu Sava, Universitatea din Bucuresti „In contextul incert al vremurilor prin care trece umanitatea datorita schimbarilor de esenta in fenomenul razboi, dar si al aparitiei de noi rivalitati geopolitice, nevoia unor noi concepte si termeni cu o incarcatura semantica aparte, cum este si cel al geostrategiei, a devenit presanta atat pentru mediul academic, cat si pentru cel al analizei de politica internationala. Din aceasta perspectiva aparitia acestei lucrari este mai mult decat necesara nu numai pentru cercetatorii specializati din lumea academica socio-umanista, ci si pentru analisti si, nu in ultimul rand, pentru marele public. (...) Cartea ofera o viziune de ansamblu, dar si de mare originalitate asupra fundamentelor specifice geostrategiei intr-o dualitate teoretica si analitica. (...) Lucrarea Geostrategia constituie un instrument de lucru indispensabil oricarui specialist in domeniul relatiilor internationale si al studiilor de securitate, consacrat sau in curs de formare, dar si studentilor dintr-o gama larga de specializari socio-umane, precum si pentru publicul larg.”
Detalii produs
Despre Marius-Cristian Neacsu
Marius-Cristian Neacsu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marius-Cristian Neacsu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marius-Cristian Neacsu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marius-Cristian Neacsu . Fiecare carte scrisa de Marius-Cristian Neacsu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marius-Cristian Neacsu in categoria Marius-Cristian Neacsu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Geostrategia
Despre Silviu Negut
Silviu Negut
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silviu Negut inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silviu Negut se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silviu Negut. Fiecare carte scrisa de Silviu Negut este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silviu Negut in categoria Silviu Negut astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Mirajul alb

Mirajul alb

PRP: 38 Lei 36.1 Lei
-15%
-15%
Geostrategia

Geostrategia

PRP: 68 Lei 57.8 Lei

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Stiinte politice

-15%
Batalia pentru viitorul Romaniei

Batalia pentru viitorul Romaniei

PRP: 69.99 Lei 59.5 Lei
-15%
Diplomația

Diplomația

PRP: 149.9 Lei 127.47 Lei
-5%
Lebada neagra de pe Balaton

Lebada neagra de pe Balaton

PRP: 50 Lei 47.5 Lei
-5%
Reflecții despre comunism

Reflecții despre comunism

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
-15%
Frica. Trump la Casa Alba

Frica. Trump la Casa Alba

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
-15%
Sa vina socialismul!

Sa vina socialismul!

PRP: 69.99 Lei 59.49 Lei
-15%
-15.1%
Razboaie de granita

Razboaie de granita

PRP: 49.9 Lei 42.36 Lei
-15%
Actorii invaziei din Ucraina

Actorii invaziei din Ucraina

PRP: 34.9 Lei 29.66 Lei
-15%
Fereste-ma, Doamne, de prieteni

Fereste-ma, Doamne, de prieteni

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
-7%
-15.1%
Oamenii lui Putin

Oamenii lui Putin

PRP: 79.9 Lei 67.86 Lei
-15%
Razboiul din Ucraina

Razboiul din Ucraina

PRP: 54 Lei 45.9 Lei
-15%
Ce ne datoram unii altora

Ce ne datoram unii altora

PRP: 59.99 Lei 51 Lei
-19.2%
Epoca furiei

Epoca furiei

PRP: 73 Lei 59 Lei
PRP: 68 Lei

57.8 Lei