Gheorghe Matei

Geografie. Caiet cu fise de lucru pentru Bacalaureat

PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
15.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Geografie. Caiet cu fise de lucru pentru Bacalaureat

Format
200x270
Număr pagini
120
Editura
Andreas
Autor
Gheorghe Matei
Anul publicării
2020
ISBN
9786067651096

Rezumat Geografie. Caiet cu fise de lucru pentru Bacalaureat - Gheorghe Matei

Geografie - caiet cu fise de lucru si teste pentru Bacalaureat isi propune sa raspunda clar "problemelor fundamentale" cu care se confrunta lumea de astazi, Romania in special, in cadrul continentului din care face parte: Europa, si in cadrul uniunii politice si economice formata din 27 de state membre: Uniunea Europeana. De asemenea, este cunoscut faptul ca suportul cartografic permite folosirea cu precadere a memoriei vizuale care asigura invatarea rapida, eficienta si logica a informatiilor geografice.

Care sunt particularitatile acestui caiet?

• cele 50 de fise de lucru ale caietului urmaresc si acopera in intregime continuturile programei de examen; fiecare fisa are un corpus alcatuit dintr-un text, din cel putin o harta pe baza carora au fost construiti diferiti itemi: obiectivi (cu alegere duala, cu alegere multipla, de tip pereche), semiobiectivi (cu raspuns scurt, cu raspuns de completare, de tip intrebari structurate) si subiectivi (de tip rezolvare de probleme, de tip eseu), putand fi folosita in timp real in paralel cu predarea lectiilor la clasa;

• cele 10 teste sunt suficiente pentru a atinge cea mai mare parte din problematica programei de examen fie ca sunt caracteristici / elemente fizico-geografice (relief glaciar, amplitudine termica, artere hidrografice, lacuri, zone si etaje biopedogeografice) fie ca apartin geografiei umane (bilantul natural, bilantul migratoriu, densitatea populatiei, asezarile rurale si urbane, resursele naturale, industria, agricultura, transporturile, comertul, turismul, produsul intern brut - PIB-ul etc.)

Detalii produs
Despre Gheorghe Matei
Gheorghe Matei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Matei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Matei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Matei. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Matei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Matei in categoria Gheorghe Matei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-25%
Manual de geografie. Clasa a V-a

Manual de geografie. Clasa a V-a

PRP: 34.99 Lei 26.24 Lei
PRP: 19 Lei

15.2 Lei