Ioan AbrudanSanda Bulgarean

Geografie. Bacalaureat

Teme recapitulative. 30 de teste după modelul M.E.
PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Geografie. Bacalaureat

Format
200x260
Număr pagini
216
Editura
Paralela 45
Autor
Ioan Abrudan,
Sanda Bulgarean
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737970

Rezumat Geografie. Bacalaureat - Sanda Bulgarean, Ioan Abrudan

Lucrarea de faţă este ghidul complet al pregătirii examenului de bacalaureat pentru absolvenţii de liceu care susţin proba E. c) a examenului de bacalaureat la disciplina Geografie, fiind elaborat de profesori de specialitate remarcabili. Aceasta cuprinde: Programa de bacalaureat pentru disciplina Geografie Teme recapitulative, care acoperă întreaga programă de bacalaureat 30 de variante de teste, după modelul M.E.N., însoţite de sugestii de rezolvare. Testele şi temele recapitulative din această lucrare cuprind numeroase tipuri de itemi, folosiţi alternativ: itemi obiectivi (itemi de tip pereche, itemi de grupare, itemi cu alegere multiplă), itemi semiobiectivi (itemi de completare), precum şi itemi subiectivi (itemi de tip eseu structurat). Şi pentru că harta reprezintă un element esenţial al geografiei, un loc important în cuprinsul lucrării îl reprezintă itemii cu suport cartografic. Prezenţa sugestiilor de rezolvare facilitează pregătirea individuală a elevilor, dar această lucrare poate fi folosită cu randament maxim şi la orele de pregătire a bacalaureatului de la şcoală. Cu speranţa că această culegere va fi cu adevărat de ajutor în pregătirea acestui prim examen de maturitate şi competenţă, urăm tuturor MULT SUCCES! Pentru pregătirea integrală a examenului de bacalaureat la această disciplină, Editura Paralela 45 vă recomandă sa utilizați și: _MEMORATOR DE GEOGRAFIE PENTRU LICEU _ROMÂNIA. ATLAS GEOGRAFIC ȘCOLAR

Detalii produs
Despre Sanda Bulgarean
Sanda Bulgarean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sanda Bulgarean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sanda Bulgarean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sanda Bulgarean. Fiecare carte scrisa de Sanda Bulgarean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sanda Bulgarean in categoria Sanda Bulgarean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Geografie. Bacalaureat
Despre Ioan Abrudan
Ioan Abrudan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Abrudan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Abrudan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Abrudan. Fiecare carte scrisa de Ioan Abrudan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Abrudan in categoria Ioan Abrudan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Geografie. Bacalaureat
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-37.4%
Carte gradinita - Grupa Mare

Carte gradinita - Grupa Mare

PRP: 15 Lei 9.39 Lei
-37.4%
-3.6%
Nou
-33.8%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 50.92 Lei
-31.7%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei 40.93 Lei
PRP: 35 Lei

33.2 Lei