Eva L. Laust

Gabriella Vol.2

Nimic nu e ceea ce pare
PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gabriella Vol.2

Format
130x200
Număr pagini
296
Editura
Bookzone
Autor
Eva L. Laust
Anul publicării
2021
ISBN
9786069748381

Rezumat Gabriella Vol.2 - Eva L. Laust

Un nou început, o viață pe care și-o dorea dintotdeauna și o nouă provocare.


Cel mai mare secret al Gabriellei, singura fata născută nefilim, este dezvăluit. Aflată acum în primejdie și rămasă fără persoana care a încercat întreaga viața să o protejeze, tânăra decide să ia viața în piept. Cu speranța unui nou început mai liniștit, adolescenta părăsește orașul său natal, însă se trezește într-un loc care are propriile reguli și legi, simțindu-se neputincioasă în fața noilor provocări.


Când lumea se prăbușește la picioarele Gabriellei și când cei pe care-i iubește încep să dispară din viața sa, unul câte unul, cum va rezista durerii? Mai ales când Organizația colecționarilor de îngeri căzuți pare că e dispusă să facă orice pentru a o elimina. Totuși, când se așteaptă mai puțin, apare un salvator misterios...

prm50

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Eva L. Laust
Eva L. Laust
Biografie
Eva Lorena Laust a intrat de câțiva ani în fermecătoarea lume a cărților. După ce a finalizat Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara, s-a hotărât să investească și în celelalte pasiuni ale sale: fotografia și călătoriile. Imaginația sa este cea care îi ajută pe cititori să pornească într-un periplu atent conturat alături de personaje care devin parte din viața lor.

„Lecturile mele de suflet au fost mereu cele romance și, pentru că nu mă pot desprinde așa de ușor de perioada adolescenței, cele Young Adult. Consider că adolescenții sunt cei mai creativi și totodată cei care mă inspiră în scrierile mele.”
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

8 recenzii

5 stele

8

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


E

Elena Adriana Sterie

Gabriella

Cum s-ar spune viața bate filmul…..așa este și cu Gabriella o poveste magica plină de suspans și agonie ….sa mergi de mâna cu Diavolul,sa înfrunți atâtea obstacole și totuși sa rămâi pe picioare e magic…

E

Elena Adriana Sterie

Gabriella

Cum s-ar spune viața bate filmul…..așa este și cu Gabriella o poveste magica plină de suspans și agonie ….sa mergi de mâna cu Diavolul,sa înfrunți atâtea obstacole și totuși sa rămâi pe picioare e magic…

L

Laura Ponetchi

Gabriella

Este o carte super faina. Nu o voi uita prea curand.

M

Mădălina G.

Nu voi uita niciodată această poveste emoționantă

Nu voi uita niciodată această poveste emoționantă, una pe parcursul căreia am stat cu sufletul la gură și am trecut printr-o mulțime de stări. E greu să explic în cuvinte tot ce s-a întâmplat în mintea și sufletul Gabriellei în timp ce a trecut prin atât de multe provocări tulburătoare. Te invit să citești și să trăiești cu ea întreaga aventură intensă!

A

Amalia

O altfel de poveste fantasy

Gabriella este o altfel de poveste fantasy, m-a scos din cotidian, iar asta am apreciat cel mai mult la această carte. Autoarea a trecut de la clasicii vampiri, vârcolaci și vrăjitoare la îngeri și creaturi celeste. Cadrul fantastic s-a îmbinat așa frumos cu cel real, încât am avut impresia că pot să simt ce simt personajele create. Dacă vrei o poveste diferită, aceasta este!

B

Bemore4less, Wattpad

Scrii superb

Scrii superb. Parcă vizualizam fiecare mișcare și acțiune a personajului principal, totul datorită felului în care scrii. Iar la finalul incredibil nu mă așteptam absolut deloc. O carte cu adevărat minunată!

M

Magda

Gabriella este eroina mea

Gabriella este eroina mea, cea pe care o așteptam de atâta timp într-o carte! Viața ei complicată o face să treacă prin o mie de provocări, majoritatea neprevăzute. Îmi place că Gabriella devine mai puternică, mai înțeleaptă după fiecare întâmplare, însă ne lasă să-i vedem și părțile vulnerabile – nu e o eroină perfectă, ci mai degrabă umană, reală. Și tocmai de asta o iubesc!

M

Miruna M

Am citit cartea pe nerăsuflate

Am citit acest roman YA pe nerăsuflate. Mi-au plăcut enorm ritmul alert, suspansul creat și răsturnările de situație atât de captivante. Personajele m-au cucerit, m-au făcut să trăiesc cu ele și să simt fiecare moment și emoție. Felicitări autoarei pentru modul unic de a scrie!

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Gabriella

Gabriella

PRP: 39 Lei

19.5 Lei

Gabriella Vol.3

Gabriella Vol.3

PRP: 39 Lei

19.5 Lei

PRP: 39 Lei

19.5 Lei