Oana Radu

Fetita Univers

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fetita Univers

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
The writing journey
Autor
Oana Radu
Anul publicării
2020
ISBN
9786069488232

Rezumat Fetita Univers - Oana Radu

Găsește calea să-ți asumi responsabilitatea și curajul de a te distanța de cei care nu-ți fac bine, ca să poți trăi autentic și în echilibru cu tine.


“M-am găsit, în cele din urmă, abia atunci când m-am căutat în mine. Povestea asta e, totuși, viața mea, parte dintr-un proces care m-a dus la regăsirea de sine.” (The Powerful Oana Radu sau Fetița Univers)


Oana e o femeie obișnuită, cu o carieră frumoasă și o prezență mesmerizantă. Când o cunoști, te copleșește cu energia ei pozitivă și cu umorul sănătos. Pur și simplu, nu poți să n-o iubești. Puțini sunt însă cei care știu că, până să devină o inspirație pentru ceilalți, Oana a traversat unul dintre cele mai intense procese de transformare de sine, iar ca să ajungă aici a trebuit să-și schimbe religia, țara, viața cu totul.


A fost una dintre primele românce trecute la credința musulmană în mediul rigid al corporațiilor din România, din dragoste pentru un bărbat pe care nu-l atinsese niciodată. Și-a lăsat în urmă casa, familia, cariera, ca să se mute aproape peste noapte singură într-o țară în care nu cunoștea pe nimeni și să-și dea restart, într-un moment în care viața îi dăduse încă o palmă peste față.


“Fetița Univers” poate fi definită în multe moduri: o carte intensă, povestea unei femei care a trecut prin multe încercări, un îndreptar de asumare a greșelilor pe care le facem cu toții în fiecare etapă a vieții, o metodă de regăsire sau, de ce nu, calea spre o porție de fericire. Ține de perspectiva cititorului.


Fetița Univers ți se potrivește dacă:

– ai nevoie de o voce care să îți spună că viața merge înainte, nu înapoi;

– crezi că tu ești responsibil de propria fericire și nimeni altcineva;

– că fericirea poate să vină oricând și că merită orice sacrificiu pe parcurs;

– vrei să faci pace cu trecutul și să trăiești în prezent;

– îți analizezi etapele vieții trăite până acum și îți asumi greșelile și consecințele care te-au condus la prezent;

– simți că nu ți-ai găsit calea și nu știi încotro te îndrepți;

– pur și simplu, vrei să fii fericit.


Găsește calea să-ți asumi responsabilitatea și curajul de a te distanța de cei care nu-ți fac bine, ca să poți trăi autentic și în echilibru cu tine.

“M-am găsit, în cele din urmă, abia atunci când m-am căutat în mine. Povestea asta e, totuși, viața mea, parte dintr-un proces care m-a dus la regăsirea de sine.” - The Powerful Oana Radu sau Fetița UniversFragment din carte


“Ca să te pregătești pentru rugăciuni, trebuia să te speli și tot ce aveam eu la îndemână era baia comună din clădirea de birouri. Te spălai până la coate, iar eu eram înfofolită și trebuia să-mi ridic atent toate veșmintele. Trebuia să te speli bine după urechi și pe lobul urechilor, trebuia să te speli pe glezne. Pe față era dificil din cauza machiajului pe care trebuia să-l păstrez intact, pentru că n-aș fi avut timp să-l refac după rugăciune, așa că dădeam doar așa, puțin cu apă. După ce mă spălam, mă duceam în arhivă și începeam să mă rog.


Închideam ușa, dar la început se întâmpla să mai intre câte cineva cu treabă și să mă găsească pe jos. Mă întreba ce fac, dacă mi-e rău, dar nu puteam să răspund, pentru că n-aveam voie să întrerup rugăciunea. România nu era obișnuită cu musulmani care se roagă prin arhive. Ca să evit situații de genul ăsta, în care omul întreabă, eu nu răspund și el vine să-mi ia pulsul, îmi făcusem o foaie pe care o lipeam pe ușă și pe care scrisesem cât se poate de explicit:


AICI SE ROAGĂ OANA RADU. STAI AFARĂ 5 MINUTE.”

Detalii produs
Despre Oana Radu
Oana Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Oana Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Oana Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Oana Radu. Fiecare carte scrisa de Oana Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Oana Radu in categoria Oana Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei

49 Lei

Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei

39 Lei

Cartea familiei

Cartea familiei

49 Lei

Povestea ta a început demult

Povestea ta a început demult

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 37 Lei

25.9 Lei

Cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti

PRP: 25 Lei

17.5 Lei

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

48 Lei

Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei

27.9 Lei

Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

49 Lei

Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

49 Lei

Arta sexualității

Arta sexualității

PRP: 47.9 Lei

33.5 Lei

Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei

39 Lei

Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

74.9 Lei

PRP: 39 Lei

31.2 Lei