Charlotte PoussinMarie Ollier

Explorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii

PRP: 79 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
67.15 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Explorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii

Număr pagini
32
Editura
DPH
Autor
Charlotte Poussin,
Marie Ollier
Anul publicării
2020
ISBN
5948495001476

Rezumat Explorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii - Charlotte Poussin, Marie Ollier

Explorez culorile cu Montessori” în limba română și în limba engleză conține activități bilingve pentru a dezvolta vocabularul și creativitatea copilului, de la primele cuvinte până la vârsta de 10 ani.Această cutie estetică și distractivă include:o broșură cu Maria Montessori, rafinament senzorial, lecția în trei pași și multe activități distractive și provocatoare.


134 de jetoane și 29 de bilete de lectură.


Casetele Montessori – “Explorez culorile cu Montessori” ajută copilul să:- cunoască culorile, să le combine și să învețe numele lor în 2 limbi.


- creeze culori în degrade și să obțină un soare cromatic.


- combine una sau mai multe culori cu ilustrații poetice.


- afle conceptele cheie ale culorilor (nuanțe, culori primare, secundare, complementare, - - - tonuri calde și reci, luminoase și întunecate etc.).


- se deschidă către o limbă străină.


- înțeleagă cum sunt organizate culorile pe roata de culori.


- Se distreze amestecând două culori (sau mai multe!)Toate activitățile sunt însoțite de autocorecții, astfel încât copilul să se poată juca independent.Despre autorCharlotte Poussin este autoarea casetelor „Cifre în relief”, „Litere în relief”, „Învăț să povestesc”. Educatoare Montessori și director de școală, ea este și autoarea cărții „Montessori de la naștere la 3 ani – Învață-mă să fiu eu însumi”. Și-a crescut cei cinci copii inspirându-se din metodele montessoriene, pe care dorește să le promoveze în toate familiile.Marie Ollier a ilustrat acest material cu o bucurie imensă: prima sa experiență școlară a fost cea montessoriană, Maria Montessori fiind una dintre eroinele sale preferate.Maria Montessori este una dintre primele femei-medic din Europa. Și-a dedicat întreaga viață copiilor și a creat o pedagogie nouă care, de sute de ani s-a răspândit în toată lumea și este pe cale să se dezvolte și în România.Cutia contine:Jetoane: 134 Jetoane, 29 de bilete de lectura- Jetoane A - 74 bucăți, format brut 50 x 80 mm, finit 40 x 70 mm, 4+4 culori, verso este identic pentru toate (inca 3 jetoane semitransparente colorate diferit din folie de plastic, rosu, galben si albastru)


- Jetoane B - 53 bucati, format brut 80 x 90 mm, finit 70 x 80 mm, 4+4 culori, verso este diferit


- Jetoane C - 29 bucati, format brut 80 x 40 mm, finit 70 x 30 mm, 1(k)+4 culori, verso este diferit


- Jetoane D - 4 bucati, format brut 160 x 220 mm, finit 150 x 210 mm, 4+4 culori (aici, ultimul jeton este pentru joaca prin suprapunere a celor 3 semitransparente)

Detalii produs
Despre Charlotte Poussin
Charlotte Poussin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Charlotte Poussin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Charlotte Poussin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Charlotte Poussin. Fiecare carte scrisa de Charlotte Poussin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Charlotte Poussin in categoria Charlotte Poussin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marie Ollier
Marie Ollier
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marie Ollier inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marie Ollier se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marie Ollier. Fiecare carte scrisa de Marie Ollier este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marie Ollier in categoria Marie Ollier astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Explorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii, Experimente stiintifice cu Montessori
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-10%
Anotimpuri

Anotimpuri

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

3.5 Lei
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

3.5 Lei
-15%
Activitati la 2 ani

Activitati la 2 ani

PRP: 18.99 Lei 16.14 Lei
-10%
Originea alimentelor

Originea alimentelor

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
Obiecte și întrebuințarea lor

Obiecte și întrebuințarea lor

14.9 Lei
-15%
52 de Activitati Montessori

52 de Activitati Montessori

PRP: 26 Lei 22.1 Lei
-10%
Mindfulness

Mindfulness

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
-15%
Primul meu abecedar

Primul meu abecedar

PRP: 54.99 Lei 46.75 Lei
-10%
Cutiuta cu jetoane

Cutiuta cu jetoane

PRP: 70 Lei 63 Lei
Noțiuni opuse

Noțiuni opuse

14.9 Lei
Transformări din lumea vie

Transformări din lumea vie

14.9 Lei
-5%
-0.1%
Vieţuitoare

Vieţuitoare

PRP: 11.9 Lei 11.89 Lei
PRP: 79 Lei

67.15 Lei