Sf. Ignatie Briancianinov

Experiente ascetice

PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Experiente ascetice

Format
170x240
Număr pagini
802
Editura
Sophia
Autor
Sf. Ignatie Briancianinov
Anul publicării
2008

Rezumat Experiente ascetice - Sf. Ignatie Briancianinov

Scrisul vibrant al Sfântului Ignatie a adus vremurilor noi, într-un veșmânt literar de mare rafinament, experiența duhovnicească a Părinților vechi și noi împreună, mireasma aparte a stăreției din mănăstirile Sfintei Rusii. Cartea de față reunește cele patru volume ale seriei „Experiențe ascetice” (1. Despre Rugăciunea lui Iisus; 2. Cuvinte către cei care vor să se mântuiască; 3. Aripi duhovnicești pentru cei împovărați și osteniți; 4. Călăuza rugătorului. Izbăvirea de durerile ostenelilor zadarnice), restituind cititorului român, în unitatea sa originară, acest opus ce reprezintă unul dintre punctele de referință ale literaturii duhovnicești moderne. Îndrumările practice de un deosebit pragmatism, meditațiile duhovnicești de înaltă elevație și sensibilitate poetică, profundele dezvoltări teologice – toate se regăsesc într-un singur tom: noua ediție a vestitelor „Experiențe ascetice”.
Detalii produs
Despre Sf. Ignatie Briancianinov
Sf. Ignatie Briancianinov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Ignatie Briancianinov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Ignatie Briancianinov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Ignatie Briancianinov. Fiecare carte scrisa de Sf. Ignatie Briancianinov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Ignatie Briancianinov in categoria Sf. Ignatie Briancianinov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 60 Lei

38.9 Lei