Catalin-Eugen NachilaEugen NitaPetre Nachila

Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica - Clasa 3

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica - Clasa 3

Format
165x235
Număr pagini
128
Editura
Nomina
Autor
Petre Nachila,
Catalin-Eugen Nachila,
Eugen Nita
Anul publicării
2022
ISBN
9786065359215

Rezumat Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica - Clasa 3 - Eugen Nita, Catalin-Eugen Nachila, Petre Nachila

Culegerea Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica pentru clasa a III-a este elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare.
Detalii produs
Despre Eugen Nita
Eugen Nita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eugen Nita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eugen Nita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eugen Nita. Fiecare carte scrisa de Eugen Nita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eugen Nita in categoria Eugen Nita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Catalin-Eugen Nachila
Catalin-Eugen Nachila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catalin-Eugen Nachila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catalin-Eugen Nachila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catalin-Eugen Nachila. Fiecare carte scrisa de Catalin-Eugen Nachila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catalin-Eugen Nachila in categoria Catalin-Eugen Nachila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Petre Nachila
Petre Nachila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petre Nachila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petre Nachila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petre Nachila. Fiecare carte scrisa de Petre Nachila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petre Nachila in categoria Petre Nachila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Matex - Clasa pregătitoare

Matex - Clasa pregătitoare

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Incep sa scriu (revizuit)

Incep sa scriu (revizuit)

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei

50.8 Lei

PRP: 20 Lei

16 Lei