Adriana Mihaela AnghelLuminita Irinel Doicin

Exercitii, probleme si jocuri de chimie Clasa 7

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Exercitii, probleme si jocuri de chimie Clasa 7

Format
165x235
Număr pagini
184
Editura
Grupul Art
Autor
Luminita Irinel Doicin,
Adriana Mihaela Anghel
Anul publicării
2023
ISBN
9786060765943

Rezumat Exercitii, probleme si jocuri de chimie Clasa 7 - Adriana Mihaela Anghel, Luminita Irinel Doicin

Exercitii, probleme si jocuri de chimie pentru clasa a VII-a Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393 din 28.02.2017. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 4642 din 18.08.2021 si se regaseste la pozitia nr. 81 din anexa Ordinului. Conceputa in concordanta cu noile programe scolare, lucrarea reprezinta un auxiliar didactic util atat profesorilor, cat si elevilor, vizand aprofundarea, aplicarea si verificarea cunostintelor de chimie la clasa a VII-a. Culegerea poate fi utilizata impreuna cu oricare dintre manualele aprobate, oferind o gama diversa de exercitii si probleme, insotite de rezolvari si raspunsuri. Exercitiile propuse sunt concepute conform didacticii moderne, sub forma de itemi cu alegere multipla, itemi de completare sau itemi de rezolvare de probleme, in plus, pentru o invatare temeinica si de durata, fiecare dintre cele cinci capitole ale cartii se incheie cu o serie de jocuri didactice si teste de verificare.
Detalii produs
Despre Adriana Mihaela Anghel
Adriana Mihaela Anghel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Mihaela Anghel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Mihaela Anghel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Mihaela Anghel. Fiecare carte scrisa de Adriana Mihaela Anghel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Mihaela Anghel in categoria Adriana Mihaela Anghel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Exercitii, probleme si jocuri de chimie Clasa 7
Despre Luminita Irinel Doicin
Luminita Irinel Doicin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luminita Irinel Doicin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luminita Irinel Doicin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luminita Irinel Doicin. Fiecare carte scrisa de Luminita Irinel Doicin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luminita Irinel Doicin in categoria Luminita Irinel Doicin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Chimie organica, Exercitii, probleme si jocuri de chimie Clasa 7
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Chimie organica

Chimie organica

PRP: 33 Lei 29.7 Lei
PRP: 30 Lei

27 Lei