Randi Hutter Epstein

Excitat

Istoria hormonilor si modul in care controleaza aproape totul
PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.8 Lei

Istoria hormonilor si modul in care controleaza aproape totul

Istoria hormonilor si modul in care controleaza aproape totul

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Excitat

Format
145x205
Număr pagini
400
Editura
Publica
Autor
Randi Hutter Epstein
Anul publicării
2019
ISBN
9786067223361

Rezumat Excitat - Randi Hutter Epstein

Plină de anecdote uimitoare, informații despre cercetările medicale recente și detalii amuzante, Excitat ni-i prezintă pe marii oameni de știință care au făcut descoperiri remarcabile despre dezechilibrele hormonale care ne pricinuiesc atâta suferință, dar și pe șarlatanii care s-au folosit de aceste descoperiri pentru a vinde remedii false.


Epstein scoate la iveală umanitatea care se află în centrul acestei științe a hormonilor şi vorbeşte despre oameni de tot felul: un doctor din anii 1920, care promova vasectomia ca pe o modalitate de sporire a libidoului, o femeie medic, care a descoperit hormonul sarcinii în anii 1940, și o mamă care colecta glande pituitare de la cadavre, pe care le folosea ulterior ca sursă de hormon de creștere pentru a-și trata fiul. Pe parcursul cărții, Epstein analizează funcțiile unor hormoni precum leptina, oxitocina, estrogenul și testosteronul, demitizând știința endocrinologiei.


În tinerețe, pentru mine, hormonii însemnau sâni, menstruație și sex. Ni­mic mai simplu de-atât. Dar reprezintă mai mult decât atât.

Ei sunt niște substanțe chimice puternice, care controlează metabolismul, compor­tamentul, somnul, schimbările de dispoziție, sistemul imuni­tar, lupta, abandonul – nu doar pubertatea și sexul. Așadar, într-un anume sens, cartea de față este o istorie a biochimiei ființelor vii, emoționale. Istoria hormonilor este, totodată, o istorie a descoperirilor, a căilor greșite, a perseverenței și a speranței. Aducându-le împreună – știința fundamentală și persoanele care au construit-o –, Excitat este o poveste des­pre ceea ce ne face oameni, din interior spre exterior.

Detalii produs
Despre Randi Hutter Epstein
Randi Hutter Epstein
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Randi Hutter Epstein inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Randi Hutter Epstein se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Randi Hutter Epstein. Fiecare carte scrisa de Randi Hutter Epstein este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Randi Hutter Epstein in categoria Randi Hutter Epstein astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4

2 recenzii

5 stele

0

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


V

Vincze Andrada

"Pentru a fi considerată pe jumătate la fel de bună ca un bărbat, o femeie trebuie să muncească de două ori mai mult și să fie de două ori mai bună decât el. Este o maximă feministă comună. Dar Yalow a adăuat o observație haioasă: Din fericire, acest lucru nu este dificil."

A

Ana-Maria Bocancia

Modul în care este prezentată cartea m-a făcut să am așteptări destul de mari de la ea. În sensul că speram să aflu mult mai multe despre hormoni și mai puțin despre istoria endocrinologiei. Ei, bine, am fost surprinsă. Neplăcut, inițial. Însă pe parcurs mi-am schimbat optica și am hotărât să apreciez totuși informațiile aflate. Deși sunt oferite foarte multe date și nume de persoane și Universități, este scrisă într-un limbaj accesibil oricui (deci inclusiv laicilor într-ale domeniului medical).

PRP: 55 Lei

46.8 Lei