Dan D. FARCAȘ

Enigma lumilor paralele

PRP: 37 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.1 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Enigma lumilor paralele

Format
130x200
Număr pagini
368
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Dan D. FARCAȘ
Anul publicării
2017
ISBN
9786067971422

Rezumat Enigma lumilor paralele - Dan D. FARCAȘ

Cartea lui Dan Farcaş este o pledoarie pentru o Nouă Ştiinţă, una a totalităţii, a întregului existent. Conflictele şi neajunsurile lumii actuale demonstrează că omul nu are acces decât la frânturi de adevăr despre sine, zbătându-se într-o angoasantă incertitudine şi confuzie. Este nevoie de o nouă gândire, o nouă paradigmă, o Nouă Spiritualitate, o Nouă Ştiinţă post-materialistă. Constatăm cu toţii că, dincolo de condiţia noastră fizică, materială, căreia i-am acordat o atenţie aproape exclusivă, există realităţi pe care nu le mai putem ignora. În ciuda succeselor tehnologice, observăm cu toţii că „nu-i pace sub măslini”. Egoismul, agresivitatea, fanatismul, terorismul, demagogia, dorinţa de dominare a celor „mari” asupra celor „mici”, sărăcia flagrantă şi umilitoare a unor mase mari de oameni întreţin pretutindeni conflicte care se pot uşor solda cu o aruncare în neant a întregii planete. Cultivarea iubirii şi a frumosului, ne spune Dan Farcaş, poate oferi o şansă spre mai binele tuturor. (Dumitru Constantin-Dulcan) Are oare omul, în materialitatea existenţei sale, o misiune, conferită eventual de conştiinţe superioare? Dincolo de scopuri precum o creştere spirituală sau o mântuire individuală, obiectivul cel mai important pare a fi transformarea treptată a întregii omeniri, în spiritul însuşirii iubirii pentru frumosul uman. Omenirea trebuie să-şi găsească singură calea, în acest sens, fără a conta pe un sprijin din afară. Iar frumosul trebuie creat şi apărat chiar cu sacrificii şi jertfe. Limitele minţii umane fac să existe adesea adevăruri individuale sau de grup, care se contrazic între ele, dar niciunul nu poate fi respins. În spiritul iubirii şi al respectului pentru frumosul uman, soluţia este să nu ne cramponăm de credinţa în unele sau în altele, ci să exersăm dialogul şi gândirea pluralistă, cea care acceptă deopotrivă toate adevărurile, inclusiv cele care se contrazic între ele, utilizându-le simultan. (Dan D. Farcaș)
Detalii produs
  • Enigma lumilor paralele
  • Format 130x200
  • Număr pagini 368
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Dan D. FARCAȘ
  • Anul publicării 2017
  • ISBN 9786067971422
  • Scor Bestseller
    #9438 în categoria Carti
Despre Dan D. FARCAȘ
Dan D. FARCAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan D. FARCAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan D. FARCAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan D. FARCAȘ. Fiecare carte scrisa de Dan D. FARCAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan D. FARCAȘ in categoria Dan D. FARCAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 37 Lei

35.1 Lei